Trzymam powodzeniaHej Laski. Wlasnie czekam na iui, trzynac kciuki! Jak się uda, stawiam prosecco nad morzem!
reklama
U mnie dziś 1 dc, ale mam wrażenie, ze wraz z przyjściem okresu oczyszcza mi się umysł i jakoś łatwiej zaakceptować mi rzeczywistość. Kolejna szansa przed nami Ja zapisałam się do dr w następnym tygodniu będę z nim rozmawiała o in vitro, choć mój partner namawia mnie na 3 IUI, zobaczymyJak tam @agawid ?
Bo ja niestety witam sie z 1dc .
Super podejście :-) trzymam kciuki za owocne rozmowy. Czerwiec jest też TwójU mnie dziś 1 dc, ale mam wrażenie, ze wraz z przyjściem okresu oczyszcza mi się umysł i jakoś łatwiej zaakceptować mi rzeczywistość. Kolejna szansa przed nami Ja zapisałam się do dr w następnym tygodniu będę z nim rozmawiała o in vitro, choć mój partner namawia mnie na 3 IUI, zobaczymy
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Napewno wszystkim zasmakuje a jak nie to przyjadę wieczorem i sama wszystko zjem[emoji1786][emoji16]
Czesc Moje Panie [emoji3059] trzymajcie kciuki bo zaprosiłam 16 osób na imprezę z okazji 5.rocznicy ślubu i mojej 30tki i trochę się stracham czy im będzie smakować to co ugotowałam i przygotowałam jako przekąski [emoji2][emoji2]
Madziarka82
Hej dziewczyny, dzisiaj jest 25 dzien cyklu i 13 dni po pregnylu i test wyszedł negatywnymyślicie, ze jest może szansa na zmianę tego wyniku? Czy ktoras z Was jest zachodniopomorskiego i może polecić dobrego lekarza? Moja dotychczasowa lekarka nie leczy niepłodności i to ci mogła to juz zrobiłachciałabym pójść do lekarza, który dobrze nas poprowadzi, żeby nie tracić czasu. Nie wiem już co robic u nie chciałabym od razu isc w invitro, śle z kolei jedna iui już nie wyszła i dotychczasowa lekarka powiedziała, ze nasze komórki się nie łączaale rok temu naturalnie bez wspomagania jakoś się połączyły tylko nie utrzymały...
eij
Ja ma to samo dwa razy w roku, 15 osób plus 3 dzieci które chcą z ciocią się bawić i tak lawiruje między kuchnią, gośćmi a dzieciaczkami jeszcze najstarsze z nich zawsze na noc zostaje po takiej imprezie więc padam na twarz o 23Czesc Moje Panie trzymajcie kciuki bo zaprosiłam 16 osób na imprezę z okazji 5.rocznicy ślubu i mojej 30tki i trochę się stracham czy im będzie smakować to co ugotowałam i przygotowałam jako przekąski
eij
Dziwna teoria lekarki, przecież w środku nie siedzi żeby stwierdzić czy dochodzi do zapłodnienia czy nie. Więc ja bym się nie sugerowała w ogóle jej teorią. Ja jestem z kujawsko- pomorskiego więc Ci nie pomogę ale napewno dziewczyny poleca Ci jakaś klinikę napewno podstawowy panel badań hormonalnych trzeba będzie zrobić plus badanie nasienia. Od tego trzeba będzie zacząć. Trzymam kciukiHej dziewczyny, dzisiaj jest 25 dzien cyklu i 13 dni po pregnylu i test wyszedł negatywnymyślicie, ze jest może szansa na zmianę tego wyniku? Czy ktoras z Was jest zachodniopomorskiego i może polecić dobrego lekarza? Moja dotychczasowa lekarka nie leczy niepłodności i to ci mogła to juz zrobiłachciałabym pójść do lekarza, który dobrze nas poprowadzi, żeby nie tracić czasu. Nie wiem już co robic u nie chciałabym od razu isc w invitro, śle z kolei jedna iui już nie wyszła i dotychczasowa lekarka powiedziała, ze nasze komórki się nie łączaale rok temu naturalnie bez wspomagania jakoś się połączyły tylko nie utrzymały...
Madziarka82
badanie nasienia mamy już zrobione. Co prawda tylko 1% prawidłowych, ale z kolei jest duuuzomąż od 2 miesięcy bierze suplementy na poprawę jakości i mamy powtórzyć badanie. Lekarka twierdzi, ze się łącza bo bardzo dobrze reaguje na stymulację, pecherzyki pękają a i tak nie wychodzi. Nie biorę jej opinii jako wiążącej i dlatego chciałabym trafić po opiekę dobrego lekarza. Byliśmy w jednej z klinik u nas u jednego z lepszych lekarzy, ale jego chaotyczność i nie pamiętanie nas po 2 godzinach jak wróciliśmy z wynikami lekko mnie do niego zraziła i miotam się czy do niego wrócić czy isc do kogoś innegoDziwna teoria lekarki, przecież w środku nie siedzi żeby stwierdzić czy dochodzi do zapłodnienia czy nie. Więc ja bym się nie sugerowała w ogóle jej teorią. Ja jestem z kujawsko- pomorskiego więc Ci nie pomogę ale napewno dziewczyny poleca Ci jakaś klinikę napewno podstawowy panel badań hormonalnych trzeba będzie zrobić plus badanie nasienia. Od tego trzeba będzie zacząć. Trzymam kciuki
reklama
A na jakiej podstawie stwierdziła, że się nie łącza?Hej dziewczyny, dzisiaj jest 25 dzien cyklu i 13 dni po pregnylu i test wyszedł negatywnymyślicie, ze jest może szansa na zmianę tego wyniku? Czy ktoras z Was jest zachodniopomorskiego i może polecić dobrego lekarza? Moja dotychczasowa lekarka nie leczy niepłodności i to ci mogła to juz zrobiłachciałabym pójść do lekarza, który dobrze nas poprowadzi, żeby nie tracić czasu. Nie wiem już co robic u nie chciałabym od razu isc w invitro, śle z kolei jedna iui już nie wyszła i dotychczasowa lekarka powiedziała, ze nasze komórki się nie łączaale rok temu naturalnie bez wspomagania jakoś się połączyły tylko nie utrzymały...
Radziłabym się udac do Kliniki Niepłodności nawet na konsultacje i podstawowe badania, nie ma co tracić czasu
Podziel się: