Ale skad ona to niby wie...badanie nasienia mamy już zrobione. Co prawda tylko 1% prawidłowych, ale z kolei jest duuuzomąż od 2 miesięcy bierze suplementy na poprawę jakości i mamy powtórzyć badanie. Lekarka twierdzi, ze się łącza bo bardzo dobrze reaguje na stymulację, pecherzyki pękają a i tak nie wychodzi. Nie biorę jej opinii jako wiążącej i dlatego chciałabym trafić po opiekę dobrego lekarza. Byliśmy w jednej z klinik u nas u jednego z lepszych lekarzy, ale jego chaotyczność i nie pamiętanie nas po 2 godzinach jak wróciliśmy z wynikami lekko mnie do niego zraziła i miotam się czy do niego wrócić czy isc do kogoś innego
Ja jeszcze przed in vitro pytalam lekarza czy da sie jakos zweryfikowac dlaczego po iui nie dochodzi do ciazy to mowil ze nie, bo nie da sie sprawdzic czy komorki sa dobrej jakosci czy sie zapladniaja lub czy problem lezy np w zagnieżdżeniu no bo jak to sprawdzić... No nie da sie... Moze idz do jakiejs kliniki niepłodności ja jestem z malopolskiego wiec niestety nie pomoge z wyborem lekarza