reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jak tam @agawid ?
Bo ja niestety witam sie z 1dc 😪😪😪.
U mnie dziś 1 dc, ale mam wrażenie, ze wraz z przyjściem okresu oczyszcza mi się umysł i jakoś łatwiej zaakceptować mi rzeczywistość. Kolejna szansa przed nami ;) Ja zapisałam się do dr w następnym tygodniu będę z nim rozmawiała o in vitro, choć mój partner namawia mnie na 3 IUI, zobaczymy ;)

U mnie dziś 1 dc, ale mam wrażenie, ze wraz z przyjściem okresu oczyszcza mi się umysł i jakoś łatwiej zaakceptować mi rzeczywistość. Kolejna szansa przed nami ;) Ja zapisałam się do dr w następnym tygodniu będę z nim rozmawiała o in vitro, choć mój partner namawia mnie na 3 IUI, zobaczymy ;)
Super podejście :-) trzymam kciuki za owocne rozmowy. Czerwiec jest też Twój 💪💪

Napewno wszystkim zasmakuje a jak nie to przyjadę wieczorem i sama wszystko zjem[emoji1786][emoji16]
Czesc Moje Panie [emoji3059] trzymajcie kciuki bo zaprosiłam 16 osób na imprezę z okazji 5.rocznicy ślubu i mojej 30tki i trochę się stracham czy im będzie smakować to co ugotowałam i przygotowałam jako przekąski [emoji2][emoji2]

Hej dziewczyny, dzisiaj jest 25 dzien cyklu i 13 dni po pregnylu i test wyszedł negatywny😪myślicie, ze jest może szansa na zmianę tego wyniku? Czy ktoras z Was jest zachodniopomorskiego i może polecić dobrego lekarza? Moja dotychczasowa lekarka nie leczy niepłodności i to ci mogła to juz zrobiła😩chciałabym pójść do lekarza, który dobrze nas poprowadzi, żeby nie tracić czasu. Nie wiem już co robic u nie chciałabym od razu isc w invitro, śle z kolei jedna iui już nie wyszła i dotychczasowa lekarka powiedziała, ze nasze komórki się nie łącza😩ale rok temu naturalnie bez wspomagania jakoś się połączyły tylko nie utrzymały...

Czesc Moje Panie 🥰 trzymajcie kciuki bo zaprosiłam 16 osób na imprezę z okazji 5.rocznicy ślubu i mojej 30tki i trochę się stracham czy im będzie smakować to co ugotowałam i przygotowałam jako przekąski 😃😃
Ja ma to samo dwa razy w roku, 15 osób plus 3 dzieci które chcą z ciocią się bawić i tak lawiruje między kuchnią, gośćmi a dzieciaczkami 😃 jeszcze najstarsze z nich zawsze na noc zostaje po takiej imprezie więc padam na twarz o 23 😁

Hej dziewczyny, dzisiaj jest 25 dzien cyklu i 13 dni po pregnylu i test wyszedł negatywny😪myślicie, ze jest może szansa na zmianę tego wyniku? Czy ktoras z Was jest zachodniopomorskiego i może polecić dobrego lekarza? Moja dotychczasowa lekarka nie leczy niepłodności i to ci mogła to juz zrobiła😩chciałabym pójść do lekarza, który dobrze nas poprowadzi, żeby nie tracić czasu. Nie wiem już co robic u nie chciałabym od razu isc w invitro, śle z kolei jedna iui już nie wyszła i dotychczasowa lekarka powiedziała, ze nasze komórki się nie łącza😩ale rok temu naturalnie bez wspomagania jakoś się połączyły tylko nie utrzymały...
Dziwna teoria lekarki, przecież w środku nie siedzi żeby stwierdzić czy dochodzi do zapłodnienia czy nie. Więc ja bym się nie sugerowała w ogóle jej teorią. Ja jestem z kujawsko- pomorskiego więc Ci nie pomogę ale napewno dziewczyny poleca Ci jakaś klinikę 😉 napewno podstawowy panel badań hormonalnych trzeba będzie zrobić plus badanie nasienia. Od tego trzeba będzie zacząć. Trzymam kciuki 😉

Dziwna teoria lekarki, przecież w środku nie siedzi żeby stwierdzić czy dochodzi do zapłodnienia czy nie. Więc ja bym się nie sugerowała w ogóle jej teorią. Ja jestem z kujawsko- pomorskiego więc Ci nie pomogę ale napewno dziewczyny poleca Ci jakaś klinikę 😉 napewno podstawowy panel badań hormonalnych trzeba będzie zrobić plus badanie nasienia. Od tego trzeba będzie zacząć. Trzymam kciuki 😉
badanie nasienia mamy już zrobione. Co prawda tylko 1% prawidłowych, ale z kolei jest duuuzo😉mąż od 2 miesięcy bierze suplementy na poprawę jakości i mamy powtórzyć badanie. Lekarka twierdzi, ze się łącza bo bardzo dobrze reaguje na stymulację, pecherzyki pękają a i tak nie wychodzi. Nie biorę jej opinii jako wiążącej i dlatego chciałabym trafić po opiekę dobrego lekarza. Byliśmy w jednej z klinik u nas u jednego z lepszych lekarzy, ale jego chaotyczność i nie pamiętanie nas po 2 godzinach jak wróciliśmy z wynikami lekko mnie do niego zraziła i miotam się czy do niego wrócić czy isc do kogoś innego

reklama
A na jakiej podstawie stwierdziła, że się nie łącza?
Radziłabym się udac do Kliniki Niepłodności nawet na konsultacje i podstawowe badania, nie ma co tracić czasu :)

Do góry