eij
Fanka BB :)
No ja też, kocham morzeOo super też chciałabym mieszkać nad morzem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też, kocham morzeOo super też chciałabym mieszkać nad morzem
A mnie ciągnie w góry ale morze też kochamNo ja też, kocham morze
W podróży poślubnej byliśmy w Zakopanem, pamiętam że 1 września temp. ponad 30 stopni, bezchmurnie, a my na Kasprowym, widoki zapierały dech w piersiach, coś niesamowitegoA mnie ciągnie w góry ale morze też kocham
Oo kurczę to musiało być pięknie Ja w górach byłam na koloniach mała "g*wniarka" byłam ogólnie było super ale wróciłam cała podrapana bo się ciągle o coś przewracałam jak szliśmy haha cała ja zawsze muszę coś odwalićW podróży poślubnej byliśmy w Zakopanem, pamiętam że 1 września temp. ponad 30 stopni, bezchmurnie, a my na Kasprowym, widoki zapierały dech w piersiach, coś niesamowitego
Hehe. Dla mnie na krawędzi życia i śmieci było podejście do morskiego oka kurde 3 godziny szłam, myślałam że umręOo kurczę to musiało być pięknie Ja w górach byłam na koloniach mała "g*wniarka" byłam ogólnie było super ale wróciłam cała podrapana bo się ciągle o coś przewracałam jak szliśmy haha cała ja zawsze muszę coś odwalić
Ależ zazdroszczę. Rany...coś pięknegoOkolice Łeby
Haha jak to o wszystkim trzeba myśleć ja kupilam taka na transport, do samochodu, bo mamy 7h do Zakopanego a Farmaceutka powiedziała ze gonapeptyl poza lodowka może być 1-2hJa wlasnie szukalam takiego noclegu zeby lodowka byla w pokoju
Taaak, całe szczęście, bo jak Doktor wyznaczył date rozpoczęcia stymulacji to jest dzień kiedy wyjeżdżamy i już mieliśmy rezygnować ale trochę pokombinowalismy i trochę się dowiedziałam w Aptece i się udało jeju ja w górach wiosna/latem to nie byłam masę lat wszystkie oscypki beda mojeMiłego wypoczynku Mi też się marzą góry ale zimą bo latem już byłam A to będziesz podróżować z lodóweczką ale dobrze , że jest jakieś rozwiązanie żeby nie rezygnować z urlopu
Haha to tak jest jak się ma na co dzień morze to się marzą góry i jeziora mam to samo, bo akurat jestem z GdańskaAle super macie ja z mężem planuje w czerwcu wyskoczyć gdzieś na weekend może mazury a dłuższy urlop we wrześniu dopiero i na pewno góry morze mam codziennie
Zwłaszcza latem gdy turystów przybywa mam ochotę uciekaćHaha to tak jest jak się ma na co dzień morze to się marzą góry i jeziora mam to samo, bo akurat jestem z Gdańska