reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja
W sumie już sama nie wiem. Chciałam po weekendzie majowym 4 ale w sumie 10 dni od iui będzie w czwartek 29kwietnia ale boję się rozczarowania i chyba odwlekać będę aż, do planowanej @ chyba że nie wytrzymam to testa zrobię w piątek.
Dzięki za kciuki😉
Ja mam zrobić test 30.04, bo od niego zależy dalsze przyjmowanie leków. To może razem zrobimy? ;-)

W sumie już sama nie wiem. Chciałam po weekendzie majowym 4 ale w sumie 10 dni od iui będzie w czwartek 29kwietnia ale boję się rozczarowania i chyba odwlekać będę aż, do planowanej @ chyba że nie wytrzymam to testa zrobię w piątek.
Dzięki za kciuki😉
Aha teraz doczytałam , że w piątek będzie 11 dni po inseminacji . Już beta pewnie by coś pokazała ale jak masz cierpliwość żeby czekać to czekaj ja osobiście nie wytrzymałabym bo zrobiłam 11 dni po inseminacji ale ja zawsze w gorącej wodzie kąpana 😊 Jak chcesz zrobić test to zrób test to wszystko zależy od Ciebie a my trzymamy kciuki ✊✊

Kochana nie stresuj się wiem to po sobie ja też dużo się stresowałam , płakałam jak byłam w ciąży i nawet jeszcze przed betą taki miałam w sobie stres teraz jak uda mi się ponownie zajść w ciążę to przede wszystkim nie będę czytać internetów no oprócz forum 😊 i przede wszystkim nie będę źle myśleć Tobie Kochana też radzę nie smuć się bo i tak nie mamy na nic wpływu..trzymam kciuki za Ciebie ✊✊
Dziękuję za słowa otuchy 😘 za 🤞 na razie nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-)

Wiesz , że zawsze dobrzy ludzie mają pod górkę a ci źli zawsze im się upiecze 😏 ja osobiście nie uważam , że jestem jakaś dobra bo każdy ma swoje za uszami ale nigdy żadnej kobiecie nie powiedziałabym tak nawet jakbym jej nie lubiła to wolałabym ugryźć się w język . Sugeruje się tym powiedzeniem " Nie życz nikomu co Tobie nie miłe"
Masz rację. Też tak uważam. Moja teściowa jest tak wredna osoba a mimo to olewam ja. Szkoda mi nerwów na nią i niech sobie gada o mnie co chce 😉

Aha teraz doczytałam , że w piątek będzie 11 dni po inseminacji . Już beta pewnie by coś pokazała ale jak masz cierpliwość żeby czekać to czekaj ja osobiście nie wytrzymałabym bo zrobiłam 11 dni po inseminacji ale ja zawsze w gorącej wodzie kąpana 😊 Jak chcesz zrobić test to zrób test to wszystko zależy od Ciebie a my trzymamy kciuki ✊✊
Tak właśnie myślę też o becie w piątek... Bo cierpliwość mam słaba bardziej chyba strach przed rozczarowaniem ech

Gosia błagam, wysterylizuj kotkę. I kotki też żeby się nie rozmnażały chyba że prowadzisz hodowlę...
No właśnie już teraz myślałam nad tym . Kotki trafią w dobre ręce do mojej mamy ale już właśnie tak stwierdziłam, że to już ostatnie okocenie jej . Ja nie mam dużo kotów w gospodarstwie a bardzo lubię po prostu u mnie w gospodarstwie są same kocury a tą kotkę co mam to kiedyś ją wzięłam spod mojej pracy bo się błąkała i tak już z nami została . No ale niech dojdzie do siebie i umówię ja na zabieg.

reklama
Do góry