reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
27.04: @OnaGośka - wizyta + USG[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.04:. @izzy_j - monitoring przed 2 transferem ivf[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
29.04: @dar20 - wizyta + USG[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
01-02.05: @izzy_j - transfer[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.05: @anolianna - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.05: @hername - beta po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
05.05: @anolianna - beta po 3IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
07.05: @margaretka25 - 1 USG prenatalne[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji256]
07.05: @Emmka87 - beta po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.21: @agawid - konsultacja w sprawie laparoskopi, start ivf[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji256]

2021:

28.04: @Claudia2405 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][EMOJI188]
21.06: @Adziunia - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
20.07: @kolor nadzieji - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
15.10: @dar20 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

30.03: @Asia34 - SZCZĘŚLIWA MAMUSIA[emoji64][emoji171][emoji2963][emoji256] (MAJA[emoji188][emoji3590])
08.04:. @PałkaZapałka - SZCZĘŚLIWA MAMUSIA[emoji64][emoji171][emoji2963][emoji256] (GAJA[emoji188][emoji3590])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]

"Żyj i daj życie"[emoji3590][emoji188]

"Będzie dobrze. Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."[emoji123][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji123]

reklama
Hej dziewczyny, mam dzisiaj pierwszy monitoring po rozpoczęciu przygotowania do in vitro.. Nie wiem czemu ake strasznie sie denerwuje, w pracy nie moge sie skupic.. Mam wrazenie ze znowu cos bedzie nie tak... W ogole pol nocy nie przespałam bo myslalam o tym ze mi pewnie jajeczka nie urosly bo zadnych objawow od zastrzykow nie mialam nawet zadnego kłócia jajnkk a potem sobie zaczelam wkrecac ze jak urosly to sie nie zapłodnia i w ogole same czarne scenariusze... Nie wiem co sie ze mna dzieje :(

Spokojnie ja przed pierwszym monitoringiem tez po zastrzykach nie miałam żadnych sygnałów że coś tam w środku rośnie a pęcherzyki były i ładnie rosły[emoji4]
Hej dziewczyny, mam dzisiaj pierwszy monitoring po rozpoczęciu przygotowania do in vitro.. Nie wiem czemu ake strasznie sie denerwuje, w pracy nie moge sie skupic.. Mam wrazenie ze znowu cos bedzie nie tak... W ogole pol nocy nie przespałam bo myslalam o tym ze mi pewnie jajeczka nie urosly bo zadnych objawow od zastrzykow nie mialam nawet zadnego kłócia jajnkk a potem sobie zaczelam wkrecac ze jak urosly to sie nie zapłodnia i w ogole same czarne scenariusze... Nie wiem co sie ze mna dzieje :(

No to czekamy razem 😉 trzymam kciuki🙂
A mnie od wczoraj jajnik kłuje i podbrzusze pobolewa oraz plecy. I strasznie się też boję testa więc myślę czy nie iść odrazu na betę. Ale najbardziej się boję że za duże nadzieję sobie robię 😔
Ja za Ciebie również trzymam kciuki:) Kiedy masz zrobić test/betę? Ja się boję kolejnego niepowodzenia :(

Hej to czekanie jest najgorsze mi zostało jeszcze 10 dni do testowania próbuje o tym nie myśleć i nie świrować ale jest ciężko 🙂 wystarczy że brzuch mnie zaboli i odrazu się zastanawiam czy wszystko ok choc wiem że jeszcze za wcześnie na jakieś objawy, a jutro kontrola u pani doktor. Trzymam kciuki ✊✊✊✊ musi się udać 😁 pozdrawiam 😘
Nie da się nie myśleć :( zawsze to siedzi z tyłu gowy :( Ja wczoraj byłam dziwnie spokojna o to, ale dzisiaj mam obsesyjne myśli i łzy w oczach ze strachu :( no mam takie wahania nastrojów, że tragedia :( Również trzymam za Ciebie kciuki 🤞 pozdrowiam 😘

No to czekamy razem 😉 trzymam kciuki🙂
A mnie od wczoraj jajnik kłuje i podbrzusze pobolewa oraz plecy. I strasznie się też boję testa więc myślę czy nie iść odrazu na betę. Ale najbardziej się boję że za duże nadzieję sobie robię 😔
Ja poszłabym na betę testy zaraz nie pokazują drugiej kreski a nie potrzebnie będziesz się stresować jak zrobisz test ale oczywiście zrobisz jak będziesz chciała, trzymam kciuki ✊✊

Na pewno wszystko będzie dobrze ☺️ Nic się nie martw, trzymam kciuki mocniutko ✊✊☺️

A u mnie dziś dzień zaczął się radośnie moja kotka się okociła dziś ale narazie ma tylko jednego kotka jak narazie...ja dziś mam wizytę u ginekologa tego co prowadził mi ciążę nie wiąże z nim dalszej współpracy ale wizyty nie odwołałam bo chce jeszcze iść na zwolnienie lekarskie nie czuje się na siłach psychicznie żeby już iść wśród ludzi a do mojej byłej pracy nie wrócę bo byłam w zeszłym tygodniu podpisać dokumenty do ZUS no i niestety musiałam o tym powiedzieć , ze poroniłam to szefowa powiedziała , że to kara bo ja ją zostawiłam 🤦 więc nie wyobrażam żeby pracować u takiej kobiety chce teraz odpocząć psychicznie od tego kalejdoskopu złych zdarzeń i odzyskać dawną siebie 💪💪 Miłego dnia Dziewczynki 😘 u mnie dziś bardzo słonecznie ☺️☺️

A u mnie dziś dzień zaczął się radośnie moja kotka się okociła dziś ale narazie ma tylko jednego kotka jak narazie...ja dziś mam wizytę u ginekologa tego co prowadził mi ciążę nie wiąże z nim dalszej współpracy ale wizyty nie odwołałam bo chce jeszcze iść na zwolnienie lekarskie nie czuje się na siłach psychicznie żeby już iść wśród ludzi a do mojej byłej pracy nie wrócę bo byłam w zeszłym tygodniu podpisać dokumenty do ZUS no i niestety musiałam o tym powiedzieć , ze poroniłam to szefowa powiedziała , że to kara bo ja ją zostawiłam 🤦 więc nie wyobrażam żeby pracować u takiej kobiety chce teraz odpocząć psychicznie od tego kalejdoskopu złych zdarzeń i odzyskać dawną siebie 💪💪 Miłego dnia Dziewczynki 😘 u mnie dziś bardzo słonecznie ☺️☺️
Co za wredny babsztyl z tej Twojej szefowej :o:oops: Jak kobieta kobiecie może powiedzieć coś takiego???
Nie przejmuj się nią i siedź na zwolnieniu tak długo jak tylko możesz :) miłego dnia :)

reklama
Jezuu co za wredne babsko...
Jejku współczuję Ci ze musisz takie rzeczy sluchac czy od szefiwej czy od tesciowej bo pamiętam jak pisalas... Ale nie przejmuj się takimi osobami one nic soba nie reprezentuja, nie ma co zwracac uwagi na takie wredne komentarze... Rzeczywisicie nie masz po co wracac a spokojnie na l4 mozesz przedłużać az będziesz na silach i sobie znajdziesz niwa lepsza prace:)

Do góry