reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej. Czuję się (zbyt) dobrze. Krwawienia i plamienia ustały. Wszystko idzie baardzo spokojnie. Nie czuję się w ciąży i to mnie troszkę martwi, ale jutro USG 🙏 Staram się nie myśleć i dobrze, że pracuję, bo bym zwariowała. Z obliczeń ostatniego USG jestem 10+1.
a co u Ciebie? Nie jestem już tak na bieżąco na forum. 😢
No to pięknie! Ale miałam nosa, żeby dopytać :) daj znac koniecznie jak na USG. Na pewno wszystko będzie dobrze :D
Jestem po 4 IUI, jutro beta. Jeśli się nie uda to zaczynamy przygodę z IVF.

reklama
Dziewczyny naprawdę zaczynam się zastanawiać czy los nie daje mi jakichś znaków że nie mam być w ciąży... co chwila coś, nic nie może po prostu wypaść pomyślnie...ten lekarz co robił histero niby ogarnięty a tu takie coś, ta nowa ginka cudna i zaangażowana, ale nie ona robiła zabieg więc na 100% nie wiadomo, strasznie dużo mi się też tu dzieje z domem, sprzedażą mieszkania...dużo tego bardzo jak na jedną osobę i coraz ciężej mi to ogarnąć...
Nie wolno Ci tak myśleć ,
Dziewczyny naprawdę zaczynam się zastanawiać czy los nie daje mi jakichś znaków że nie mam być w ciąży... co chwila coś, nic nie może po prostu wypaść pomyślnie...ten lekarz co robił histero niby ogarnięty a tu takie coś, ta nowa ginka cudna i zaangażowana, ale nie ona robiła zabieg więc na 100% nie wiadomo, strasznie dużo mi się też tu dzieje z domem, sprzedażą mieszkania...dużo tego bardzo jak na jedną osobę i coraz ciężej mi to ogarnąć...
Nie wolno Ci tak myśleć , że los daje znaki żebyś nie była w ciąży. Los/życie często daje nam mocno w kość sama to wiesz ale trzeba dać mu pstryczka w nos żeby się ogarnął. Wiem po sobie dobrze radzę ale sama mam takie myśli ale zawsze szybko je odpędzam . Myślę przecież dam radę poradziłam sobie z tym co dotychczas mnie spotkało i poradzę sobie dalej choćby nie wiem co choć nie jest łatwo trzeba jakoś myśleć pozytywnie. Widzę, że jesteś bardzo silną kobietą i jak walczysz i to jest ważne . Los na pewno Ci to wynagrodzi tak jak Ewelinka pisała polipy, torbiele, nadżerki zdarzają się każdym kobietom ja jeszcze nie miałam ale to pewnie kwestia czasu i też coś wyjdzie a przez to wszystko że nasz organizm podczas starań dostaję różne leki i do tego czasami stres. Wiem, że to wszystko wiesz ... Będzie dobrze . Wszystkie tu Tobie kibicujemy . ❤️😘

Do góry