reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie wolno Ci tak myśleć ,

Nie wolno Ci tak myśleć , że los daje znaki żebyś nie była w ciąży. Los/życie często daje nam mocno w kość sama to wiesz ale trzeba dać mu pstryczka w nos żeby się ogarnął. Wiem po sobie dobrze radzę ale sama mam takie myśli ale zawsze szybko je odpędzam . Myślę przecież dam radę poradziłam sobie z tym co dotychczas mnie spotkało i poradzę sobie dalej choćby nie wiem co choć nie jest łatwo trzeba jakoś myśleć pozytywnie. Widzę, że jesteś bardzo silną kobietą i jak walczysz i to jest ważne . Los na pewno Ci to wynagrodzi tak jak Ewelinka pisała polipy, torbiele, nadżerki zdarzają się każdym kobietom ja jeszcze nie miałam ale to pewnie kwestia czasu i też coś wyjdzie a przez to wszystko że nasz organizm podczas starań dostaję różne leki i do tego czasami stres. Wiem, że to wszystko wiesz ... Będzie dobrze . Wszystkie tu Tobie kibicujemy . ❤️😘
Wszystkie damy radę!!!!!!! Chociażby nie wiem ile łez jeszcze przed nami, ile jeszcze złych dni i niepowodzeń (oby jak najmniej oczywiście). Jesteśmy cholernie silne, nigdy nie myślałam że dam radę tyle wytrzymać, a jednak. I zobaczycie że kiedyś usiądziemy z naszymi dzieciakami na rękach i będziemy ryczeć jak bóbr ale ze szczęścia wiedząc że było warto❤️❤️❤️ jeśli los ma dla nas jeszcze jakieś kłody, proszę bardzo, kolejne również przeskoczymy. 🥰

Wszystkie damy radę!!!!!!! Chociażby nie wiem ile łez jeszcze przed nami, ile jeszcze złych dni i niepowodzeń (oby jak najmniej oczywiście). Jesteśmy cholernie silne, nigdy nie myślałam że dam radę tyle wytrzymać, a jednak. I zobaczycie że kiedyś usiądziemy z naszymi dzieciakami na rękach i będziemy ryczeć jak bóbr ale ze szczęścia wiedząc że było warto❤️❤️❤️ jeśli los ma dla nas jeszcze jakieś kłody, proszę bardzo, kolejne również przeskoczymy. 🥰
Dokladnie nic dodac nic ujac! 😁🥰🥰

Piękne napisane❤️ już sobie wyobrażam jak patrzymy na nasze dzieci i nie będziemy pewnie dowierzać że te największe marzenie się spełniło. Będziemy wspaniałymi mamami ❤️A te przeszkody to tylko są małą potyczką w drodze na szczyt. ☺️ Wiadomo , że gdy coś nam trudno osiągnąć to wtedy człowiek to najbardziej docenia i apropo nigdy nie pogodzę się z matkami ,które porzucają biją swoje dzieci i wtedy sobie myślę gdzie tu sprawiedliwość taka x z łatwością zaszła w ciążę i jeszcze nie kocha swojego dziecka a my byśmy wszystko oddały . No ale życie nigdy nie było i nie będzie sprawiedliwe. My jesteśmy silne babki i damy radę 💪💪 Jeszcze będziemy miło wspominać nasze starania i coś co wydawało się trudne z biegiem czasu okaże się banalnie proste ☺️

Piękne napisane❤️ już sobie wyobrażam jak patrzymy na nasze dzieci i nie będziemy pewnie dowierzać że te największe marzenie się spełniło. Będziemy wspaniałymi mamami ❤️A te przeszkody to tylko są małą potyczką w drodze na szczyt. ☺️ Wiadomo , że gdy coś nam trudno osiągnąć to wtedy człowiek to najbardziej docenia i apropo nigdy nie pogodzę się z matkami ,które porzucają biją swoje dzieci i wtedy sobie myślę gdzie tu sprawiedliwość taka x z łatwością zaszła w ciążę i jeszcze nie kocha swojego dziecka a my byśmy wszystko oddały . No ale życie nigdy nie było i nie będzie sprawiedliwe. My jesteśmy silne babki i damy radę 💪💪 Jeszcze będziemy miło wspominać nasze starania i coś co wydawało się trudne z biegiem czasu okaże się banalnie proste ☺️
Powiem Wam że z każdą porażką wylałam morze łez. Ale jak sobie wyobrażę że w końcu się uda to będę ryczała jeszcze bardziej 🥰

Powiem Wam że z każdą porażką wylałam morze łez. Ale jak sobie wyobrażę że w końcu się uda to będę ryczała jeszcze bardziej 🥰
Wiem Kochana ale to już będą łzy szczęścia niesamowitego szczęścia ❤️❤️ już na serduszku zrobi się lżej i będzie pięknie . Jeszcze tylko chwileczkę trzeba poczekać i będzie cudownie . ☺️ Będziesz najlepszą mamusią ❤️

reklama
Do góry