Elizabeth84
Fanka BB :)
Dziękuje za odpowiedź,2-3 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje za odpowiedź,2-3 tyg
Ja czekałam prawie trzy tygodnieDziewczyny ile się czeka na wyniki histeroskopii? Jutro mam a stresuje się już od wczoraj
No to pięknie! Ale miałam nosa, żeby dopytać daj znac koniecznie jak na USG. Na pewno wszystko będzie dobrzeHej. Czuję się (zbyt) dobrze. Krwawienia i plamienia ustały. Wszystko idzie baardzo spokojnie. Nie czuję się w ciąży i to mnie troszkę martwi, ale jutro USG Staram się nie myśleć i dobrze, że pracuję, bo bym zwariowała. Z obliczeń ostatniego USG jestem 10+1.
a co u Ciebie? Nie jestem już tak na bieżąco na forum.
To bardzo dobre wieści transfer już tuz tuzDziewczynki z dobrych wiadomości to wyniki mam idealne do transferu - właśnie odebrałam. Pozostaje wyjaśnić sprawę histero i czekać na początek maja
Musi się udac ❤❤❤❤ @margaretka25 Trzymamy mocno z Twoimi bąbelkamiNo to pięknie! Ale miałam nosa, żeby dopytać daj znac koniecznie jak na USG. Na pewno wszystko będzie dobrze
Jestem po 4 IUI, jutro beta. Jeśli się nie uda to zaczynamy przygodę z IVF.
Uda się na 10000%!! Nie ma innej opcji.Musi się udac ❤❤❤❤ @margaretka25 Trzymamy mocno z Twoimi bąbelkami
Musi się udac ❤❤❤❤ @margaretka25 Trzymamy mocno z Twoimi bąbelkami
dziękuje bardzo bardzo!! Ja za Was tez trzymam kciuki nieustającoUda się na 10000%!! Nie ma innej opcji.
Wiemy wiemy hihi.❤❤❤❤❤❤❤dziękuje bardzo bardzo!! Ja za Was tez trzymam kciuki nieustająco
Nie wolno Ci tak myśleć ,Dziewczyny naprawdę zaczynam się zastanawiać czy los nie daje mi jakichś znaków że nie mam być w ciąży... co chwila coś, nic nie może po prostu wypaść pomyślnie...ten lekarz co robił histero niby ogarnięty a tu takie coś, ta nowa ginka cudna i zaangażowana, ale nie ona robiła zabieg więc na 100% nie wiadomo, strasznie dużo mi się też tu dzieje z domem, sprzedażą mieszkania...dużo tego bardzo jak na jedną osobę i coraz ciężej mi to ogarnąć...
Nie wolno Ci tak myśleć , że los daje znaki żebyś nie była w ciąży. Los/życie często daje nam mocno w kość sama to wiesz ale trzeba dać mu pstryczka w nos żeby się ogarnął. Wiem po sobie dobrze radzę ale sama mam takie myśli ale zawsze szybko je odpędzam . Myślę przecież dam radę poradziłam sobie z tym co dotychczas mnie spotkało i poradzę sobie dalej choćby nie wiem co choć nie jest łatwo trzeba jakoś myśleć pozytywnie. Widzę, że jesteś bardzo silną kobietą i jak walczysz i to jest ważne . Los na pewno Ci to wynagrodzi tak jak Ewelinka pisała polipy, torbiele, nadżerki zdarzają się każdym kobietom ja jeszcze nie miałam ale to pewnie kwestia czasu i też coś wyjdzie a przez to wszystko że nasz organizm podczas starań dostaję różne leki i do tego czasami stres. Wiem, że to wszystko wiesz ... Będzie dobrze . Wszystkie tu Tobie kibicujemy .Dziewczyny naprawdę zaczynam się zastanawiać czy los nie daje mi jakichś znaków że nie mam być w ciąży... co chwila coś, nic nie może po prostu wypaść pomyślnie...ten lekarz co robił histero niby ogarnięty a tu takie coś, ta nowa ginka cudna i zaangażowana, ale nie ona robiła zabieg więc na 100% nie wiadomo, strasznie dużo mi się też tu dzieje z domem, sprzedażą mieszkania...dużo tego bardzo jak na jedną osobę i coraz ciężej mi to ogarnąć...