reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny,
Byłam u lekarza ( normalnego😁😁, w następnym miesiącu podchodzę do inseminacji już na szczęśnie nie na jakieś nfz.. W ogóle z takich ciekawostek to wcześniej po paru miesiącach "przygotowan" do inseminacji w tym szpitalu dopuścili mnie gdzie nawet nie zrobili mi badaN wymaganych wg rozporządzenia bo nie miałam wymazu na chlamydie a podobno nie mają prawa przeprowadzić inseminacji jak się nie ma określonych badań wykonanych czyli w zasadzie w ciągu 7 miesięcy nawet nie zczaili się że nie mam tych badan, ciekawe czy przeoczyli czy każdego tak dopuszczają.. Lekarz był w szoku..

A poza tym to podobno miałam owulacje, jest ładne ciałko żółte, endometrium więc teoretycznie jest szansa żeby udało się naturalnie😁😁 w sumie całkiem przekreśliłam ten cykl a jakoś po wizycie tak zrobiłam sobie nadzieję i mega poztywyne nastawienie mam po wizycie 😁😁

Aaa jeszcze jedna rzecz hah lekarz pochwalił męża za nasienie mówił że dawno nie widział dobrych wynikow.. Wiecie jak to komicznie wyglądało jak mój mąż w jednej chwili nagle w jednej sekundzie jak siedział przygarbiony jakiś skulony to taki dumny z siebie się zrobił, ucieszony, głowa do góry, pewność siebie x 10000...😂😂😂 Nawet lekarz to zauważył i się trochę śmialiśmy... Gdzie w sumie wcześniej myśleliśmy że to nasienie wcale dobre nie jest niby wszystko było ok tylko morfologia 5% więc na granicy....

reklama
Aaa jeszcze jedna rzecz hah lekarz pochwalił męża za nasienie mówił że dawno nie widział dobrych wynikow.. Wiecie jak to komicznie wyglądało jak mój mąż w jednej chwili nagle w jednej sekundzie jak siedział przygarbiony jakiś skulony to taki dumny z siebie się zrobił, ucieszony, głowa do góry, pewność siebie x 10000...😂😂😂 Nawet lekarz to zauważył i się trochę śmialiśmy... Gdzie w sumie wcześniej myśleliśmy że to nasienie wcale dobre nie jest niby wszystko było ok tylko morfologia 5% więc na granicy....
Dziewczyno to działać działać 🙂🙂🙂☺️

Do góry