I jeszczs jedno może niezbyt dyskretne pytanie jaki koszt ?No i jak rekovelle nie było dla mnie problemem tak fyremadel- na niepękniecie byl dla mnie niezbyt przyjemny. Strasznie piekący i igła grubsza. No ale wszystko da się przeżyć
reklama
u mnie był długi protokół, pierwszy miesiąc tabletki anty a potem stymulacja menopurem i gonapeptyl, pobrali 15 komórek, zapładniali 6 i uzyskałam 4 zarodki. Nie mogłam wybierać ile chce kropków. Lekarz na samym początku powiedział, że ponieważ mam 30 lat i jest to moja pierwsza procedura to będzie tylko jeden transferowany. To tak w skrócieI jeszczs jedno może niezbyt dyskretne pytanie jaki koszt ?
Evelyn1919
Fanka BB :)
Ja miałam 7, amh 2.76. Powiodl się ale tylko do 8 tyg [emoji17] teraz czekam na wynik drugiego transferu. Co to ceny to nie się nie wypowiem bo ja podchodzę w Holandii
Ślicznie Ci dziękuje cZy faktycznie szybka piłka [emoji3526] Ile mialas pęcherzyków i jakie masz amh ja mam 5 a chyba to tez na wpływ na odpowiedz jajników na stymulację.
Transfer siw powiódł ? A czy można zadecydować o podaniu dwóch kropkow?
PałkaZapałka
A ile dni po iui?Dzień dobry w piątek
Oczywiście tak jak myślałam test bielusienki... ;(i myśle ze tak zostanie bo choć cień by juz był...
Jeszcze w takim razie dzisiaj i jutro dupek i czekam na okres...
PałkaZapałka
Plemniki właśnie płyną do twojego jajca! Trzymam mocno kciuki! Musi się udać!A jak bym poszła na betę nieraz testy wychodzą fałszywie negatywne, no ale jak wolisz u mnie 10 40 ,
Iui 8.02 o godz 18A ile dni po iui?
A skąd decyzje a długim bądź krótkim protokole jakie sa przesłanki ?u mnie był długi protokół, pierwszy miesiąc tabletki anty a potem stymulacja menopurem i gonapeptyl, pobrali 15 komórek, zapładniali 6 i uzyskałam 4 zarodki. Nie mogłam wybierać ile chce kropków. Lekarz na samym początku powiedział, że ponieważ mam 30 lat i jest to moja pierwsza procedura to będzie tylko jeden transferowany. To tak w skrócie
Bardzo bardzo mi przykro teraz juz wszystko będzie pięknie. Kiedy zamierzasz testować bo po ivf to chyba szybciej wiadomo czy sie powiodłoJa miałam 7, amh 2.76. Powiodl się ale tylko do 8 tyg [emoji17] teraz czekam na wynik drugiego transferu. Co to ceny to nie się nie wypowiem bo ja podchodzę w Holandii
protokół dobiera indywidualne lekarz, u mnie chcieli najpierw wyciszyć jajniki przed stymulacją.A skąd decyzje a długim bądź krótkim protokole jakie sa przesłanki ?
reklama
kolor nadzieji
U mnie było tak:
Cykl przed ivf tabletki anty żeby wyciszyć i oczyścić organizm.
Od 2dc do 8dc bralam zastrzyki gonal f
W 6dc pierwszy monitoring w klinice
Od 7dc do 12dc brałam menopur i od 8dc do 13 lub 14dc orgalutran żeby pęcherzyki nie pękły
Kolejne monitoringi w 8dc 10dc 12dc
I punkcja w 14dc i transfer miałam mieć w 17dc ale mi odwołali bo źle się czułam i miałam hiperke.
Ogólnie miałam 21 pęcherzyków na punkcji pobrali 13 z czego 12 było dojrzałych 6 mi zamrozili a 6 zapłodnili i uzyskałam 5 zarodków.
1 rośnie w brzuszku a 4 czekają na kolejne lata.
Amh miałam 2,68.
Cykl przed ivf tabletki anty żeby wyciszyć i oczyścić organizm.
Od 2dc do 8dc bralam zastrzyki gonal f
W 6dc pierwszy monitoring w klinice
Od 7dc do 12dc brałam menopur i od 8dc do 13 lub 14dc orgalutran żeby pęcherzyki nie pękły
Kolejne monitoringi w 8dc 10dc 12dc
I punkcja w 14dc i transfer miałam mieć w 17dc ale mi odwołali bo źle się czułam i miałam hiperke.
Ogólnie miałam 21 pęcherzyków na punkcji pobrali 13 z czego 12 było dojrzałych 6 mi zamrozili a 6 zapłodnili i uzyskałam 5 zarodków.
1 rośnie w brzuszku a 4 czekają na kolejne lata.
Amh miałam 2,68.
Dziewczyny pytanko nr in vitro, bo jak podpytywalam swojego lekarza o in vitro to mowil ze na tych badaniach co mam można je zrobic i ze stymulacja jak do iui tylko zastrzykami i tez w ciagu miesiąca sie wyrobie, kwestia tylko czy odpowiedz jajników na stymulację nie będzie zbyt ostra wtedy mrożenie.powiecie mi jak wyglada taka stymulacja ? Domyślam siw ze to tzw krotki protokół... jestem zielona [emoji2356][emoji2368]
Podziel się: