reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No zapewne jutro juz zrobie test ale nie spodziewam się drugiej kreski bo to nawet nie będzie pełna 5 doba. Ostatnio mi wyszedł 6 dni po wiec teraz byłaby to niedziela. Musi! Jak nie to będę musiała zaczynać od nowa bo mieliśmy tylko 2 dobre zarodki.
Bardzo bardzo mi przykro [emoji3064] teraz juz wszystko będzie pięknie. Kiedy zamierzasz testować bo po ivf to chyba szybciej wiadomo czy sie powiodło [emoji3589][emoji3589]

reklama
Dzien dobry 😍❤❤❤❤ ja dzis dostalam @ i ta ciesze się jak gwizdek 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jak nigdy bo od jutra zaczynam przygotowywać się na przyjęcie mojego kropeczka 😍😍😍😍🥰🥰🥰 czekają na mnie jak ja cholernie się dzis ciesze. Bardzo się balam ze moze znow cos być nie tak ze znow się przesunie @ prawie w nieskończoność. Jest i ja wlacze i mam jescze więcej siły bo teraz widzę to światełko 😍😍😍🙉🙉

Super. Ja tez się ostatnio śmiałam ze przez 3 lata prosiłam żeby @ nie przyszła a w tym miesiącu wypatrywałam jej jak głupia [emoji28] trzymam mocno kciuki!
Dzien dobry [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] ja dzis dostalam @ i ta ciesze się jak gwizdek [emoji2356][emoji2356][emoji2356] jak nigdy bo od jutra zaczynam przygotowywać się na przyjęcie mojego kropeczka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3059][emoji3059][emoji3059] czekają na mnie jak ja cholernie się dzis ciesze. Bardzo się balam ze moze znow cos być nie tak ze znow się przesunie @ prawie w nieskończoność. Jest i ja wlacze i mam jescze więcej siły bo teraz widzę to światełko [emoji7][emoji7][emoji7][emoji86][emoji86]

U mnie było tak:
Cykl przed ivf tabletki anty żeby wyciszyć i oczyścić organizm.
Od 2dc do 8dc bralam zastrzyki gonal f
W 6dc pierwszy monitoring w klinice
Od 7dc do 12dc brałam menopur i od 8dc do 13 lub 14dc orgalutran żeby pęcherzyki nie pękły
Kolejne monitoringi w 8dc 10dc 12dc
I punkcja w 14dc i transfer miałam mieć w 17dc ale mi odwołali bo źle się czułam i miałam hiperke.
Ogólnie miałam 21 pęcherzyków na punkcji pobrali 13 z czego 12 było dojrzałych 6 mi zamrozili a 6 zapłodnili i uzyskałam 5 zarodków.
1 rośnie w brzuszku a 4 czekają na kolejne lata.
Amh miałam 2,68.
Bardzo dziękuje za odpowiedz. Rośnijcie zdrowo ❣️❣️

Dzien dobry 😍❤❤❤❤ ja dzis dostalam @ i ta ciesze się jak gwizdek 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jak nigdy bo od jutra zaczynam przygotowywać się na przyjęcie mojego kropeczka 😍😍😍😍🥰🥰🥰 czekają na mnie jak ja cholernie się dzis ciesze. Bardzo się balam ze moze znow cos być nie tak ze znow się przesunie @ prawie w nieskończoność. Jest i ja wlacze i mam jescze więcej siły bo teraz widzę to światełko 😍😍😍🙉🙉
No i to reakcja która na tym forum jest anaomalia 😂
Ciesze sie z tobą i owocnych przygotowań żeby kropeczkowi było mięciutko i wygodnie na kolejnych 9 miesiecy❣️❣️

reklama
Do góry