PałkaZapałka
Fanka BB :)
Jutro zaczynam 36 tydzienA koniec końców była z tego ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zaczynam 36 tydzienA koniec końców była z tego ciąża?
I niech zapierniczaja ile sił w witkach i niech poważnie pogadają z tym jajcem bo coś niewspółpracujące jest przez ostatnie kilka miesięcyPlemniki właśnie płyną do twojego jajca! Trzymam mocno kciuki! Musi się udać!
Otóż to żarty się skończyły Teraz musi posłuchaćI niech zapierniczaja ile sił w witkach i niech poważnie pogadają z tym jajcem bo coś niewspółpracujące jest przez ostatnie kilka miesięcy
Wiem ale myślę że za dwa tygodnie będziesz się cieszyć a ja twoim szczęściemI niech zapierniczaja ile sił w witkach i niech poważnie pogadają z tym jajcem bo coś niewspółpracujące jest przez ostatnie kilka miesięcy
Hmmm..gratulujeJutro zaczynam 36 tydzien
Oby, oby.... Chociaż teraz mam zupełnie inne nastawienie niż na początku starań. Gdzieś zgubiłam po drodze tą ekscytację. Ale nic, walczymy do końcaWiem ale myślę że za dwa tygodnie będziesz się cieszyć a ja twoim szczęściem
Jeszcze się zdążysz poekscytować Take it easyOby, oby.... Chociaż teraz mam zupełnie inne nastawienie niż na początku starań. Gdzieś zgubiłam po drodze tą ekscytację. Ale nic, walczymy do końca
Dziewczyno to działać działaćAaa jeszcze jedna rzecz hah lekarz pochwalił męża za nasienie mówił że dawno nie widział dobrych wynikow.. Wiecie jak to komicznie wyglądało jak mój mąż w jednej chwili nagle w jednej sekundzie jak siedział przygarbiony jakiś skulony to taki dumny z siebie się zrobił, ucieszony, głowa do góry, pewność siebie x 10000... Nawet lekarz to zauważył i się trochę śmialiśmy... Gdzie w sumie wcześniej myśleliśmy że to nasienie wcale dobre nie jest niby wszystko było ok tylko morfologia 5% więc na granicy....