reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No zapewne jutro juz zrobie test ale nie spodziewam się drugiej kreski bo to nawet nie będzie pełna 5 doba. Ostatnio mi wyszedł 6 dni po wiec teraz byłaby to niedziela. Musi! Jak nie to będę musiała zaczynać od nowa bo mieliśmy tylko 2 dobre zarodki.
Bardzo bardzo mi przykro [emoji3064] teraz juz wszystko będzie pięknie. Kiedy zamierzasz testować bo po ivf to chyba szybciej wiadomo czy sie powiodło [emoji3589][emoji3589]

reklama
Dzien dobry 😍❤❤❤❤ ja dzis dostalam @ i ta ciesze się jak gwizdek 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jak nigdy bo od jutra zaczynam przygotowywać się na przyjęcie mojego kropeczka 😍😍😍😍🥰🥰🥰 czekają na mnie jak ja cholernie się dzis ciesze. Bardzo się balam ze moze znow cos być nie tak ze znow się przesunie @ prawie w nieskończoność. Jest i ja wlacze i mam jescze więcej siły bo teraz widzę to światełko 😍😍😍🙉🙉

Super. Ja tez się ostatnio śmiałam ze przez 3 lata prosiłam żeby @ nie przyszła a w tym miesiącu wypatrywałam jej jak głupia [emoji28] trzymam mocno kciuki!
Dzien dobry [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] ja dzis dostalam @ i ta ciesze się jak gwizdek [emoji2356][emoji2356][emoji2356] jak nigdy bo od jutra zaczynam przygotowywać się na przyjęcie mojego kropeczka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3059][emoji3059][emoji3059] czekają na mnie jak ja cholernie się dzis ciesze. Bardzo się balam ze moze znow cos być nie tak ze znow się przesunie @ prawie w nieskończoność. Jest i ja wlacze i mam jescze więcej siły bo teraz widzę to światełko [emoji7][emoji7][emoji7][emoji86][emoji86]

U mnie było tak:
Cykl przed ivf tabletki anty żeby wyciszyć i oczyścić organizm.
Od 2dc do 8dc bralam zastrzyki gonal f
W 6dc pierwszy monitoring w klinice
Od 7dc do 12dc brałam menopur i od 8dc do 13 lub 14dc orgalutran żeby pęcherzyki nie pękły
Kolejne monitoringi w 8dc 10dc 12dc
I punkcja w 14dc i transfer miałam mieć w 17dc ale mi odwołali bo źle się czułam i miałam hiperke.
Ogólnie miałam 21 pęcherzyków na punkcji pobrali 13 z czego 12 było dojrzałych 6 mi zamrozili a 6 zapłodnili i uzyskałam 5 zarodków.
1 rośnie w brzuszku a 4 czekają na kolejne lata.
Amh miałam 2,68.
Bardzo dziękuje za odpowiedz. Rośnijcie zdrowo ❣️❣️

Dzien dobry 😍❤❤❤❤ ja dzis dostalam @ i ta ciesze się jak gwizdek 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jak nigdy bo od jutra zaczynam przygotowywać się na przyjęcie mojego kropeczka 😍😍😍😍🥰🥰🥰 czekają na mnie jak ja cholernie się dzis ciesze. Bardzo się balam ze moze znow cos być nie tak ze znow się przesunie @ prawie w nieskończoność. Jest i ja wlacze i mam jescze więcej siły bo teraz widzę to światełko 😍😍😍🙉🙉
No i to reakcja która na tym forum jest anaomalia 😂
Ciesze sie z tobą i owocnych przygotowań żeby kropeczkowi było mięciutko i wygodnie na kolejnych 9 miesiecy❣️❣️

reklama
Do góry