Be_More_Happy
Fanka BB :)
A miałaś dziś transfer in vitro czy inseminację? Przepraszam ja też tu każdego mylę Powodzenia Kochana@dar20 jestem po❤❤ czuje się nawet bardzo dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś dziś transfer in vitro czy inseminację? Przepraszam ja też tu każdego mylę Powodzenia Kochana@dar20 jestem po❤❤ czuje się nawet bardzo dobrze
Punkcje do invitro. ❤❤A miałaś dziś transfer in vitro czy inseminację? Przepraszam ja też tu każdego mylę Powodzenia Kochana
To super to na pewno będzie dobrze nie ma innej opcjiPunkcje do invitro. ❤❤
Po 3 nieudanych inseminacjach jestem a wyniki badań nasze bardzo dobre
Moim zbadaniem za wcześnieBędę napewno przez weekend powtarzać, ale No....
ekspresowy pick up najważniejsze, że czujesz się dobrze. Niemniej jednak odpoczywaj dziś bez ograniczeń. Dawaj znać co i jak po konsultacji z lekarzem@dar20 jestem po❤❤ czuje się nawet bardzo dobrze
Punkcje do invitro. [emoji173][emoji173]
Po 3 nieudanych inseminacjach jestem [emoji846] a wyniki badań nasze bardzo dobre [emoji846]
Dziewczyny pytanko nr in vitro, bo jak podpytywalam swojego lekarza o in vitro to mowil ze na tych badaniach co mam można je zrobic i ze stymulacja jak do iui tylko zastrzykami i tez w ciagu miesiąca sie wyrobie, kwestia tylko czy odpowiedz jajników na stymulację nie będzie zbyt ostra wtedy mrożenie.powiecie mi jak wyglada taka stymulacja ? Domyślam siw ze to tzw krotki protokół... jestem zielona [emoji2356][emoji2368]
Dziewczyny pytanko nr in vitro, bo jak podpytywalam swojego lekarza o in vitro to mowil ze na tych badaniach co mam można je zrobic i ze stymulacja jak do iui tylko zastrzykami i tez w ciagu miesiąca sie wyrobie, kwestia tylko czy odpowiedz jajników na stymulację nie będzie zbyt ostra wtedy mrożenie.powiecie mi jak wyglada taka stymulacja ? Domyślam siw ze to tzw krotki protokół... jestem zielona [emoji2356][emoji2368]
Ślicznie Ci dziękuje cZy faktycznie szybka piłka Ile mialas pęcherzyków i jakie masz amh ja mam 5 a chyba to tez na wpływ na odpowiedz jajników na stymulację.Ja opisze jak to wyglądało u mnie
2dc zaczęłam zastrzyki z Rekovelle- gonadotropina
6dc zaczęłam zastrzyki na niepękniecie pęcherzyków
8dc pierwsza kontrola
10dc druga kontrola
Zastrzyk na pęknięcie
12dc punkcja
13dc zaczęłam brać progesteron
No i 5 dni po punkcji transfer