Dziewczyny my już po rozmowie w OA. Bardzo miło i ciepło. Na szkolenie czeka się ok roku więc na razie gromadzimy dokumenty i zdzwaniamy się w styczniu 2022 a szkolenie w marcu. Mamy szansę na dzieciaczka poniżej 3 roku życia lub na rodzeństwo. Także na razie diagnostyka, potem kolejne ivf. Ja bym chciała adoptować tak czy inaczej ale pierwszeństwo mają pary bezdzietne co oczywiście ma sens.
reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
Super!Dziewczyny my już po rozmowie w OA. Bardzo miło i ciepło. Na szkolenie czeka się ok roku więc na razie gromadzimy dokumenty i zdzwaniamy się w styczniu 2022 a szkolenie w marcu. Mamy szansę na dzieciaczka poniżej 3 roku życia lub na rodzeństwo. Także na razie diagnostyka, potem kolejne ivf. Ja bym chciała adoptować tak czy inaczej ale pierwszeństwo mają pary bezdzietne co oczywiście ma sens.
Pewnie o tym wspominałaś, ale tyle was jest.. A wy jesteście parą bezdzietną?
eij
Oczywiście że się uda trzymam kciukiHej dziewczyny. Jestem po wizycie. Ruszamy z in vitro. Wyobraźcie sobie że jestem w 2 dniu cyklu a jakimś cudem mam w lewym jajniku pęcherzyk 29mm a nie powinno go być ...dostalam tabletki które mam brać przez 10 dni i znów dostanę krwawienia, ma to na celu wyciszenie jajników czy coś takiego. .wtedy mam przyjść na wizytę i ruszamy że stymulacją jajników zastrzykami. Boje się, ale liczę, że może w końcu uda się ujrzeć wymarzone 2 kreski..
kasiaa92
Zaciekawiona BB
Długo czekałaś na wizytę w OA?Dziewczyny my już po rozmowie w OA. Bardzo miło i ciepło. Na szkolenie czeka się ok roku więc na razie gromadzimy dokumenty i zdzwaniamy się w styczniu 2022 a szkolenie w marcu. Mamy szansę na dzieciaczka poniżej 3 roku życia lub na rodzeństwo. Także na razie diagnostyka, potem kolejne ivf. Ja bym chciała adoptować tak czy inaczej ale pierwszeństwo mają pary bezdzietne co oczywiście ma sens.
takSuper!
Pewnie o tym wspominałaś, ale tyle was jest.. A wy jesteście parą bezdzietną?
Nie, pierwsza wizyta ok 2 tyg po telefonie.Długo czekałaś na wizytę w OA?
kasiaa92
Zaciekawiona BB
O, to nie spodziewałam się, że tak szybko. To powodzenia, trzymam kciuki, oby jak najszybciej Wam się udałoNie, pierwsza wizyta ok 2 tyg po telefonie.
w sumie zdiagnozowany był tylko wrogi śluz.Gratulacje życzę nudnej ciąży przypomnisz mi jaki jest u was problem ?
wizytę z USG mam 15 luty, ale chyba jeszcze w środę lub w czwartek podjadę sobie na betę.Gratuluję!!
Zamierzasz sprawdzać jeszcze bete czy czekasz do usg?
reklama
JK♥️♥️
Hej. Chwilke mnie nie było u was. Ale chciałam napisać jak juz będą jakieś konkrety mam pecehrzyki jest ich sporo. W srode będę miała pick up (pobieranie komórek) a transfer świżaczka jak pójdzie wszystko zgodnie z planem w poniedziałek trzymajcie mocno kciuki aby wszystko szło dobrze
Podziel się: