reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No to też pewnie już nie może się doczekać ☺️😁 no mi teraz jak w styczniu miałam robione drożność jajowodow i lekarz powiedział że w lutym możemy podejść do inseminacji to mi tak się ten czas dłuży ale teraz już bliżej niż dalej. Mam 3 dni w pracy 2 zmianę także zleci nie będę za dużo myśleć ☺️
Lepiej iść do pracy... Teraz miałam weekend wolny, to myślałam, że zwariuje... Najlepiej bym zasnęła na 2 tyg 😁

No dokładnie w domu to się myśli za dużo . No już jak teraz tak długo wytrzymalas to do czwartku Ci zleci raz dwa ☺️😁😁
Ty też już za kilka dni podejdziesz do iui 😉 Tylko tak jak dziewczyny pisały, apteki są słabo zaopatrzone w zastrzyk Ovitrelle. Musiałam na gwałt jechać 30 km, bo w pobliżu nigdzie nie było

reklama
Kurcze ja jeszcze mieszkam w takiej dziurze że wątpię że też dostanę ten zastrzyk 🙁Czy wspomnieć lekarzowi żeby inny w razie co zapisał ? Hmmm... U nas nie raz idzie w aptece zamówić i jest na drugi dzień ale jak będę musiala np. w ten sam dzień zaraz zrobić zastrzyk... Najwyżej też pojadę gdzieś indziej będę szukać
Szukaj na stronie "kto ma lek". U mnie innego nie było, a to jest już ampulkostrzykawka, więc możesz sama zrobić zastrzyk. Ewentualnie zadzwoń do apteki poproś o odłożenie na kilka dni 😉

Do góry