reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Hej. Chwilke mnie nie było u was. Ale chciałam napisać jak juz będą jakieś konkrety 😊 mam pecehrzyki jest ich sporo. W srode będę miała pick up (pobieranie komórek) a transfer świżaczka jak pójdzie wszystko zgodnie z planem w poniedziałek 😊 trzymajcie mocno kciuki aby wszystko szło dobrze 😘
Trzymam bardzo mocno 😘

No właśnie ...teraz też te śnieżyce przyszły my mamy do kliniki 130 km i ma cały tydzień padać a w czwartek na wizytę wszystko jak na złość 😒☺️
Oj my z mężem jak jechaliśmy na inseminacje to też pogoda nie sprzyjała. Akurat bardzo ślisko było, a my mieliśmy godzinkę na dojechanie, bo mąż oddał nasienie w domu i akurat godzina drogi na dojechanie do lekarza. Udało się na szczęście, ale stresik był. Kurcze to daleko też masz 130 km do kliniki.. Ale czego się nie zrobi, żeby się udało 😊

Oj my z mężem jak jechaliśmy na inseminacje to też pogoda nie sprzyjała. Akurat bardzo ślisko było, a my mieliśmy godzinkę na dojechanie, bo mąż oddał nasienie w domu i akurat godzina drogi na dojechanie do lekarza. Udało się na szczęście, ale stresik był. Kurcze to daleko też masz 130 km do kliniki.. Ale czego się nie zrobi, żeby się udało 😊
No właśnie.....☺️ A Wy w jakiej klinice i się leczycie ? No mamy dosyć daleko ale patrząc jak niektóre pary jeżdżą nawet 300km to nie mamy źle ☺️ No pogoda teraz nie sprzyja 🙁

No właśnie.....☺️ A Wy w jakiej klinice i się leczycie ? No mamy dosyć daleko ale patrząc jak niektóre pary jeżdżą nawet 300km to nie mamy źle ☺️ No pogoda teraz nie sprzyja 🙁
Leczylismy się we Wrocławiu w Invimedzie, ale teraz zrobiliśmy ins u mojego lekarza. Miałam dość podejścia lekarza we Wrocławiu, który wciąż powtarzał, że jestem młodą i mamy jeszcze czas. A my już jesteśmy 11 lat razem. Na co mamy czekać.

Leczylismy się we Wrocławiu w Invimedzie, ale teraz zrobiliśmy ins u mojego lekarza. Miałam dość podejścia lekarza we Wrocławiu, który wciąż powtarzał, że jestem młodą i mamy jeszcze czas. A my już jesteśmy 11 lat razem. Na co mamy czekać.
To naprawdę miał dziwne podejście ten lekarz jakby dyktował Tobie w jakim wieku masz urodzić a wiadomo jak się nie udawało to znaczy że coś się dzieje a z biegiem czasu problem nie zniknie. Ooo to już ładny staż za Wami ☺️

reklama
To naprawdę miał dziwne podejście ten lekarz jakby dyktował Tobie w jakim wieku masz urodzić a wiadomo jak się nie udawało to znaczy że coś się dzieje a z biegiem czasu problem nie zniknie. Ooo to już ładny staż za Wami ☺️
Na szczęście znalazłam dobrego lekarza, któremu ufam, a tamten mnie tylko denerwował... Miałam wtedy 26 lat, ale naprawdę to był jego jedyny punkt zaczepienia, mój wiek. Nie widział żadnej poważnej przyczyny. Teraz trzeba być dobrej myśli 😊

Do góry