reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kurcze ja jeszcze mieszkam w takiej dziurze że wątpię że też dostanę ten zastrzyk 🙁Czy wspomnieć lekarzowi żeby inny w razie co zapisał ? Hmmm... U nas nie raz idzie w aptece zamówić i jest na drugi dzień ale jak będę musiala np. w ten sam dzień zaraz zrobić zastrzyk... Najwyżej też pojadę gdzieś indziej będę szukać
Sprawdź czy przy klinice nie ma gdzieś w pobliżu apteki,i one są zapewne dobrze zaopatrzone w to, co zapisują w klinikach :)

Kurcze ja jeszcze mieszkam w takiej dziurze że wątpię że też dostanę ten zastrzyk 🙁Czy wspomnieć lekarzowi żeby inny w razie co zapisał ? Hmmm... U nas nie raz idzie w aptece zamówić i jest na drugi dzień ale jak będę musiala np. w ten sam dzień zaraz zrobić zastrzyk... Najwyżej też pojadę gdzieś indziej będę szukać
Spytaj lekarza jak będziesz na usg o ten zastrzyk. On kosztuje 160 zł, więc apteki się tak nie zaopatrują na zaś

reklama
Hej dziewczyny. Jestem po wizycie. Ruszamy z in vitro. Wyobraźcie sobie że jestem w 2 dniu cyklu a jakimś cudem mam w lewym jajniku pęcherzyk 29mm a nie powinno go być ...dostalam tabletki które mam brać przez 10 dni i znów dostanę krwawienia, ma to na celu wyciszenie jajników czy coś takiego. .wtedy mam przyjść na wizytę i ruszamy że stymulacją jajników zastrzykami. Boje się, ale liczę, że może w końcu uda się ujrzeć wymarzone 2 kreski..

Do góry