reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Chyba koniec moich radości. Beta w środę 43, a dziś 34. Doktor zalecił powtórzyć za 2 dni. Zrobiłam teraz test co by nacieszyć oko 2 kreskami... są wyraźniejsze niż w każdy inny dzień dotąd. Mam nadzieje ze to błąd laboratorium. Chociaż wątpię 💔💔
Kurczę może jednak się wyrówna, podskoczy, zrób jak lekarz radzi...Trzymam kciuki...

Chyba koniec moich radości. Beta w środę 43, a dziś 34. Doktor zalecił powtórzyć za 2 dni. Zrobiłam teraz test co by nacieszyć oko 2 kreskami... są wyraźniejsze niż w każdy inny dzień dotąd. Mam nadzieje ze to błąd laboratorium. Chociaż wątpię 💔💔
Hmmm. Dziwne. Test ewidentnie pozytywny, może faktycznie w laboratorium źle oznaczyli. Koniecznie powtórz betę i zobaczysz Ile tym razem pokaże

Wiecie dziewczyny u mnie się porobiło przez to wszystko... Chodzę do psychologa i okazało się że podobno mam depresję.. Myślicie że przez to mogę nie zachodzić w ciążę??
Hmmm, ciężko powiedzieć.... Tak naprawdę to nikt z nas nie wie na ile głowa blokuje ... Z drugiej strony ciężko nie mieć stanow depresyjnych skoro tak się staramy a nic nie wychodzi 🥺 dostałaś jakieś zalecenia od lekarza?

Herbatka już nie pomaga tv mnie drazni i najchętniej bym spać już poszła ale tak mi niedobrze wszystko mnie wewnętrznie boli że nie zasnę i myśl o maleństwu też mało daje chce wyłączyć myślenie żeby się odprężyć ale to wszystko mi nie daje[emoji24]
🙁🙁🙁 Przesyłam ci z kwarantanny pozytywną energię, moze uda Ci się na chwilę zdrzemnąć, oby jutro było lepiej 😉

To niestety może mieć bardzo duży wpływ, też się nabawilam już do tego czasu nerwicy lekowej, spróbuj sobie Ashwagandy w kroplach z firmy Mothers protect, mi się pomogło trochę wyciszyć, bo psychiatrzy to zaraz leki psychotropowe chcą zapisywać... A takie leczenie trwa długo, min. Pół roku podobno więc lepiej łagodzić te stany naturalnie, poczytaj sobie o tych ziolkach.
Dziękuję 😘

reklama
Hmmm, ciężko powiedzieć.... Tak naprawdę to nikt z nas nie wie na ile głowa blokuje ... Z drugiej strony ciężko nie mieć stanow depresyjnych skoro tak się staramy a nic nie wychodzi 🥺 dostałaś jakieś zalecenia od lekarza?
Będę miała psychoterapię. Podobno to trwa już długo ale teraz problemy z zajściem w ciąże tylko to pogłębiły...

Do góry