reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Boże dziewczyny niewiem czy dożyję jutra dziś mam takie dolegliwości i samopoczucie że czuje się jakbym dogorywała ostatkiem sił[emoji1785]
Podejrzewam że nawet się nie domyślam co czujesz ale bardzo Ci współczuję 🥺 ale pomysl sobie że to wszystko dla maleństwa i od razu będzie Ci lepiej 🙂 złe samopoczucie minie. Zrób sobie ciepła herbatkę z cytrynka, połóż pod kocykiem i włacz jakiś fajny filmik 😉

Chyba koniec moich radości. Beta w środę 43, a dziś 34. Doktor zalecił powtórzyć za 2 dni. Zrobiłam teraz test co by nacieszyć oko 2 kreskami... są wyraźniejsze niż w każdy inny dzień dotąd. Mam nadzieje ze to błąd laboratorium. Chociaż wątpię 💔💔

Załączniki

• F1CF7D8F-E819-43EF-8890-6EF7C8E76FF1.png
    F1CF7D8F-E819-43EF-8890-6EF7C8E76FF1.png
    631,5 KB · Wyświetleń: 86
Wiecie dziewczyny u mnie się porobiło przez to wszystko... Chodzę do psychologa i okazało się że podobno mam depresję.. Myślicie że przez to mogę nie zachodzić w ciążę??

Herbatka już nie pomaga tv mnie drazni i najchętniej bym spać już poszła ale tak mi niedobrze wszystko mnie wewnętrznie boli że nie zasnę i myśl o maleństwu też mało daje chce wyłączyć myślenie żeby się odprężyć ale to wszystko mi nie daje[emoji24]
Podejrzewam że nawet się nie domyślam co czujesz ale bardzo Ci współczuję [emoji3064] ale pomysl sobie że to wszystko dla maleństwa i od razu będzie Ci lepiej [emoji846] złe samopoczucie minie. Zrób sobie ciepła herbatkę z cytrynka, połóż pod kocykiem i włacz jakiś fajny filmik [emoji6]

Wiecie dziewczyny u mnie się porobiło przez to wszystko... Chodzę do psychologa i okazało się że podobno mam depresję.. Myślicie że przez to mogę nie zachodzić w ciążę??
To niestety może mieć bardzo duży wpływ, też się nabawilam już do tego czasu nerwicy lekowej, spróbuj sobie Ashwagandy w kroplach z firmy Mothers protect, mi się pomogło trochę wyciszyć, bo psychiatrzy to zaraz leki psychotropowe chcą zapisywać... A takie leczenie trwa długo, min. Pół roku podobno więc lepiej łagodzić te stany naturalnie, poczytaj sobie o tych ziolkach.

reklama
Do góry