Kropka3333
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś jakies objawy? Ja mialam IUI 18.11.. boje sie narazie testować, nie mam objawowCzekajac_na 17.11 wtorek w piątek pójdę zrobić bete
Tez miałam 18.11. IUI, także piąteczka! Po wpisie @Elizabeth84 też mnie korci, żeby może w weekend zrobić tekścik tak na próbę, ale wiem, ze to będzie ogromny stres i przy negatywie (nieuzasadnione na tym etapie) duże rozczarowanie..A miałaś jakies objawy? Ja mialam IUI 18.11.. boje sie narazie testować, nie mam objawow
No właśnie tez boje sie tego rozczarowaniaTez miałam 18.11. IUI, także piąteczka! [emoji113]Po wpisie @Elizabeth84 też mnie korci, żeby może w weekend zrobić tekścik tak na próbę, ale wiem, ze to będzie ogromny stres i przy negatywie (nieuzasadnione na tym etapie) duże rozczarowanie..
A miałaś jakies objawy? Ja mialam IUI 18.11.. boje sie narazie testować, nie mam objawo
Cześć Dziewczynki jak tam nastroje? Mam nadzieję że bardziej pozytywne jak negatywne. Mnie 2dpt jakoś jajniki ciągną mam nadzieję że to dobry znak. Miała któraś tak po IVF? Małżonek czuje się coraz lepiej, symptomy zatrzymały się na silnym katarze. Ja zdrowa i oby tak zostało.
No to oby to była zapowiedź sukcesu Dzięki. A u Ciebie jak samopoczucie? Ja w ramach pozytywnej wizualizacji gadam do brzuchaMnie też ciągnęło od 2dpt najbardziej w 5dpt i w 7dpt i wtedy też miałam plamienia implantacyjne[emoji846]