reklama
AnnMaDykes
Fanka BB :)
AnnMaDykes
Też mam takie poczucie i nadzieje, ze to nie koniec dobrych wiadomosci.Jakis taki szczesliwy ten listopad. Duzo przedswiatecznych dobrych newsow gratuluje wszystkim i trzymam kciuki za oczekujace. Zaraz wasza kolej
eij
Ja też o ile nie będę w kwarantannie testuję w poniedziałek w przeciwnym razie czekam na @. Chociaż z tym całym zamieszkaniem z covidem u mnie jakoś w ogóle nie myślę o tym. W sumie może to lepiej dla odmiany zamartwiać się czymś innymTeż mam takie poczucie i nadzieje, ze to nie koniec dobrych wiadomosci.
AnnMaDykes
Zakładając wersje optymistyczna (inne nie wchodza w gre ) jedziesz na betę od razu? Prawda? Nie bawisz się w siekance?Ja też o ile nie będę w kwarantannie testuję w poniedziałek w przeciwnym razie czekam na @. Chociaż z tym całym zamieszkaniem z covidem u mnie jakoś w ogóle nie myślę o tym. W sumie może to lepiej dla odmiany zamartwiać się czymś innym
Karola z nadzieją
Będzie negatywny covid u męża a w poniedziałek pozytywny ciążowy u Ciebie ! Przeciez musi być równowaga trzymam kciuki!!Konsultacje miał wczoraj, dzisiaj pojechał na test covid i jutro wynik
Oby ja testuje za tydzieńTeż mam takie poczucie i nadzieje, ze to nie koniec dobrych wiadomosci.
eij
Tak. Od razu na betę. U mnie sikance nie mają zbytnio sensu bo mam długie cykle więc test na pewno wyszedł by negatywnyZakładając wersje optymistyczna (inne nie wchodza w gre ) jedziesz na betę od razu? Prawda? Nie bawisz się w siekance?
reklama
eij
To byłaby wymarzona opcja. Ewentualnie mogę iść na kompromis i wyjątkowo zgodzic się na pozytyw u mnie i u mężaBędzie negatywny covid u męża a w poniedziałek pozytywny ciążowy u Ciebie ! Przeciez musi być równowaga trzymam kciuki!!
Podziel się: