Evelyn1919
Fanka BB :)
36-38h- miałam 6 iui
A po ilu godzinach od zastrzyku pękał pęcherzyk u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po ilu godzinach od zastrzyku pękał pęcherzyk u Ciebie?
super ile / plemniki się poprawiły po "Odrzywieniu ich u nas z 8.5 na 31
nie, nie wiemNo to faktycznie zupełnie inaczej jak w Polsce. Pod tym względem jednak przykładają się do monitoringu. Czyli tak naprawdę nie wiesz nawet ile masz pęcherzyków i jakie są duże?
Tak, jutro mam dzień @, więc z samego rana sprawdzamRozumiem. A czekasz z testem do dnia @?
Jestem po 2 inseminacji, mam wykupione 4 próby, bo korzystam z nasienia dawcy. Jeżeli po tych 4 próbach nic nie zaskoczy, będę szukać innych rozwiązań! Holenderki często przenoszą się do Niemiec lub Belgii, bo tam jest tak jak w Polsce. Pełen pakiet badań od razu, leki jeśli trzeba, monitorują cykle. Czytam również holenderskie fora dotyczące leczenia niepłodności.To ja bym zmieniła klinike bo ja miałam normalnie usg co 2 dni a jak było trzeba to i codziennie. W piątek, Świątek i niedzielę bez marudzenia. Po iui dostawałam progesteron. Nadmienię tylko ze u nas jest niepłodność idiopatyczna- wszystkie wyniki w normie.
nie, nie wiem
Tak, jutro mam dzień @, więc z samego rana sprawdzam
Jestem po 2 inseminacji, mam wykupione 4 próby, bo korzystam z nasienia dawcy. Jeżeli po tych 4 próbach nic nie zaskoczy, będę szukać innych rozwiązań! Holenderki często przenoszą się do Niemiec lub Belgii, bo tam jest tak jak w Polsce. Pełen pakiet badań od razu, leki jeśli trzeba, monitorują cykle. Czytam również holenderskie fora dotyczące leczenia niepłodności.
Trzymam kciuki ja też nie miałam żadnych objawów jak się udałou mnie tak jest. Mąz jest bezpłodny, jestem po 2 inseminacji. Jutro testuję, ale nie czuję niczego więc nastawiam się na negatyw
To teraz czekamy i trzymamy kciuki za pozytywDziewczyny jestem po pierwszej inseminacji trzymajcie kciuki
nie, nie wiem [emoji15][emoji1745]
Tak, jutro mam dzień @, więc z samego rana sprawdzam [emoji18]
Jestem po 2 inseminacji, mam wykupione 4 próby, bo korzystam z nasienia dawcy. Jeżeli po tych 4 próbach nic nie zaskoczy, będę szukać innych rozwiązań! Holenderki często przenoszą się do Niemiec lub Belgii, bo tam jest tak jak w Polsce. Pełen pakiet badań od razu, leki jeśli trzeba, monitorują cykle. Czytam również holenderskie fora dotyczące leczenia niepłodności.