reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie chce mi się juz brnąć w te starsze wiadomości i szukać ale chciałam uświadomić staraczke z naszej Bydgoskiej Invicty że właśnie dzwoniłam do nich, dostałam info że na wynik genetyki (kariotyp itd.)czeka się 21 dni, ale roboczych, chyba że to tylko ja dostałam info że 21 dni to 3 tygodnie xD także chyba jeden cykl mi wypadnie...

Nie chce mi się juz brnąć w te starsze wiadomości i szukać ale chciałam uświadomić staraczke z naszej Bydgoskiej Invicty że właśnie dzwoniłam do nich, dostałam info że na wynik genetyki (kariotyp itd.)czeka się 21 dni, ale roboczych, chyba że to tylko ja dostałam info że 21 dni to 3 tygodnie xD także chyba jeden cykl mi wypadnie...
Kurde.... Rozumiem twój zawód ☹️ pamiętam jak ja czekalam na@ żeby w końcu rozpocząć pierwszy monitoring, dzwonię żeby się umówić i okazało się że lekarz jest na urlopie i mam się zgłosić w kolejnym cyklu 😤 ale niestety są sytuację które nie zależą od nas i zostało tylko czekać. Ważne że sytuacja się rozwija i wszystko idzie na przód 👍🙂

Hej kochane ,
ja dziś po wizycie u gin, i decyzja zapadła , ze robimy 2 próbę iui :) po tej jeżeli się nie uda wtedy dodatkowe badania i będziemy dalej myśleli :)
Wiec jeżeli wszystko dobrze pójdzie (i 🐒 przyjdzie w czas) to wstępnie umówieni jesteśmy na 30 listopada na wizytę monitorująca i 2 grudnia 2 iui 🙈 Wiec walczymy dalej 💪

Hej kochane ,
ja dziś po wizycie u gin, i decyzja zapadła , ze robimy 2 próbę iui :) po tej jeżeli się nie uda wtedy dodatkowe badania i będziemy dalej myśleli :)
Wiec jeżeli wszystko dobrze pójdzie (i 🐒 przyjdzie w czas) to wstępnie umówieni jesteśmy na 30 listopada na wizytę monitorująca i 2 grudnia 2 iui 🙈 Wiec walczymy dalej 💪
Super, nie można się poddawać, tym bardziej że to dopiero pierwsza próba była🙂 w moim przypadku lekarz zaleca nawet 4 i 5 inseminacje ponieważ mówi że tutaj po prostu szczęścia brakuje 😉

reklama
Dziewczyny,
Jestem po pierwszej procedurze IUI.
Została mi podana próbka z 150mln plemnikow. Lekarz powiedział że parametry bardzo dobre.

Dostalm Duphaston i jeszcze jedne tabletki z progesteronem oraz Acard 75.
Teraz tylko czekac na testowanie, z tego co pamiętam to 3.12
Moze bedzie prezent mikołajkowy!
O matko, to moje 42 miliony mogą się schować 🙄😃

Do góry