reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani po 😔😔😔😔 czy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie 😭😭😭😭

Jeśli miewasz własną owulację i ładne Endo to nie było potrzeby żeby cię faszerować lekami[emoji846] jak przebiegały monitoringi jakie były pęcherzyki?
Mam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani po [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] czy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Jeśli miewasz własną owulację i ładne Endo to nie było potrzeby żeby cię faszerować lekami[emoji846] jak przebiegały monitoringi jakie były pęcherzyki?
Lekarz mówił że pęcherzyki I Endo super do tego badania z krwi robione w środę I piątek (dzień inseminacji) opisał że wszystko pięknie rosnie 🙂 Myslalm że zastrzyk to podstawa 😔 I się wystraszyłam 😔

No właśnie nie wiem czemu tak jest napisane 🤔 u Nas jest też tak, że ja mam dziecko i mój partner też ale z innych związków, a razem Nam nie wychodzi 🙄
Powiem tak z ta ciąża jest jak z loteria 😛 tzn pewnie nie u wszystkich Ale jak słyszę to coraz częściej wygrany los 🙂 u nas też niby wszystkie badania super A tu nic I w końcu wyszlo że śluz nie taki. Pamiętaj że z zachodzeniem w ciążę czy też plodnoscia jest jak z alergią nie masz jej A za tydzień jesteś uczulona. Więc mimo że Ty masz dzieciątko i on mogło coś się zadziac dlatego warto to sprawdzić. A może być równie dobrze tak że wszystko jest ok tylko jak się bardzo chce to niestety nie przychodzi to tak łatwo 🙂

Jeśli wszystko ładnie pięknie to wspomagacze nie potrzebne[emoji846] trzymam kciuki żeby się udało[emoji110]
Lekarz mówił że pęcherzyki I Endo super do tego badania z krwi robione w środę I piątek (dzień inseminacji) opisał że wszystko pięknie rosnie [emoji846] Myslalm że zastrzyk to podstawa [emoji17] I się wystraszyłam [emoji17]

Mam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani po 😔😔😔😔 czy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie 😭😭😭😭
Nie kieruj się innymi wypowiedziami, bo każdy przypadek jest inny i to lekarz prowadzący wie najlepiej jak postępować 😉 ja jez nie dostałam nic po zabiegu. spokojnie 🙂

Powiem tak z ta ciąża jest jak z loteria 😛 tzn pewnie nie u wszystkich Ale jak słyszę to coraz częściej wygrany los 🙂 u nas też niby wszystkie badania super A tu nic I w końcu wyszlo że śluz nie taki. Pamiętaj że z zachodzeniem w ciążę czy też plodnoscia jest jak z alergią nie masz jej A za tydzień jesteś uczulona. Więc mimo że Ty masz dzieciątko i on mogło coś się zadziac dlatego warto to sprawdzić. A może być równie dobrze tak że wszystko jest ok tylko jak się bardzo chce to niestety nie przychodzi to tak łatwo 🙂
Dokładnie, totalna loteria. Ja miałam pierwszą inseminacja akurat w momencie pękania pęcherzyka więc moment idealny, badania hormonów ok, endometrium super i nic z tego nie wyszło. Czasami to niczyja wina, tak po prostu jest. Ale warto się zbadać

reklama
Hej dziewczyny ja mam pytanie do dziewczyn które brały tylko zastrzyk z orvitelle. Czy miałyście przez to opóźnioną @ ? Dziś powinnam dostać a wogole nie czuje tego (mam tylko więcej wodnistego śluzu) ciąża nie wchodzi w grę bo 14 byłam u gin i powiedziała że @ nadchodzi. Tak już ładnie regularnie miałam nosz....

Do góry