reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oby;) Ogólnie mam dziś parszywy humor.. wszystko mnie kurza i jestem załamana. Chyba będę odpuszczać wizyty w klinice i wogle bo chyba już zaczyna mnie porostu na to nie stać. Oszczędności się powoli konczą. ;(
U mnie też ten dylemat.... Jeśli druga inseminacja się nie uda to podchodzimy do 3 i na tym koniec bo nie stać nas już na in vitro ☹️

My i tak już jedziemy na max limicie na karcie kredytowej 🙄 i jak pomyślę że tylko pieniądze nas ograniczają to az mnie bierze.... 😤 Ale niestety to drogi biznes i czasami pewnych barier się nie przeskoczy, chociaż nie wiadomo jak byśmy chcieli
Oj tak;( masz rację. Miałam o kredycie na in vitro ale jeżeli się nie uda to niewiem co wtedy bym zrobiła..

Oj tak;( masz rację. Miałam o kredycie na in vitro ale jeżeli się nie uda to niewiem co wtedy bym zrobiła..
My myśleliśmy o dodatkowym kredycie ale niestety spłacamy już duży kredyt na mieszkanie a sytuacja z tą całą pandemią tak zaostrzyła wymogi że nie dostaniemy kolejnego kredytu 😔

O jej to ciekawie.. Trochę mnie pocieszyłaś
My wszystkie od samego początku chciałybyśmy od razu odczuwać objawy 😉 czasami nawet doszukując się objawów nawet jak ich nie ma albo właśnie na odwrót, denerwowac się że nie ma żadnych 😉 dlatego trzeba ułożyć sobie pewne rzeczy w głowie, jak ma się udać to się uda. A im mniej uciążliwych objawów ciążowych tym lepiej dla nas 🤗😉 jak ma być to będzie

reklama
Do góry