Ani zagniezdzenia ani nic takiego? Nic a nic?Dokładnie @dobrawola u mnie nie było totalnie żadnych objawów, także nastaw się pozytywnie
reklama
eij
Fanka BB :)
U mnie też ten dylemat.... Jeśli druga inseminacja się nie uda to podchodzimy do 3 i na tym koniec bo nie stać nas już na in vitroOby Ogólnie mam dziś parszywy humor.. wszystko mnie kurza i jestem załamana. Chyba będę odpuszczać wizyty w klinice i wogle bo chyba już zaczyna mnie porostu na to nie stać. Oszczędności się powoli konczą. ;(
To tak jak u mnie..U mnie też ten dylemat.... Jeśli druga inseminacja się nie uda to podchodzimy do 3 i na tym koniec bo nie stać nas już na in vitro
eij
My i tak już jedziemy na max limicie na karcie kredytowej i jak pomyślę że tylko pieniądze nas ograniczają to az mnie bierze.... Ale niestety to drogi biznes i czasami pewnych barier się nie przeskoczy, chociaż nie wiadomo jak byśmy chcieliTo tak jak u mnie..
Nic a nic kochana, nie myślałam o tym w ogóle, bo miałam urlop. A, że przed @ zawsze miałam bolące objawy to stwierdziłam, że jak nic nie boli itd. to zrobię test i zobaczyłam 2 kreskiAni zagniezdzenia ani nic takiego? Nic a nic?
Oj tak;( masz rację. Miałam o kredycie na in vitro ale jeżeli się nie uda to niewiem co wtedy bym zrobiła..My i tak już jedziemy na max limicie na karcie kredytowej i jak pomyślę że tylko pieniądze nas ograniczają to az mnie bierze.... Ale niestety to drogi biznes i czasami pewnych barier się nie przeskoczy, chociaż nie wiadomo jak byśmy chcieli
O jej to ciekawie.. Trochę mnie pocieszyłaśNic a nic kochana, nie myślałam o tym w ogóle, bo miałam urlop. A, że przed @ zawsze miałam bolące objawy to stwierdziłam, że jak nic nie boli itd. to zrobię test i zobaczyłam 2 kreski
eij
My myśleliśmy o dodatkowym kredycie ale niestety spłacamy już duży kredyt na mieszkanie a sytuacja z tą całą pandemią tak zaostrzyła wymogi że nie dostaniemy kolejnego kredytuOj tak;( masz rację. Miałam o kredycie na in vitro ale jeżeli się nie uda to niewiem co wtedy bym zrobiła..
eij
My wszystkie od samego początku chciałybyśmy od razu odczuwać objawy czasami nawet doszukując się objawów nawet jak ich nie ma albo właśnie na odwrót, denerwowac się że nie ma żadnych dlatego trzeba ułożyć sobie pewne rzeczy w głowie, jak ma się udać to się uda. A im mniej uciążliwych objawów ciążowych tym lepiej dla nas jak ma być to będzieO jej to ciekawie.. Trochę mnie pocieszyłaś
reklama
kolor nadzieji
Dziewczynki jestem po wizycie. Dziś mam 9dc w środku ładnie Endo 9mm w czwartek w 12dc kolejny monitoring i uwaga uwaga we wtorek 27.10 prawdopodobnie TRANSFER aaaaa boje się[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Podziel się: