reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani po 😔😔😔😔 czy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie 😭😭😭😭

Jeśli miewasz własną owulację i ładne Endo to nie było potrzeby żeby cię faszerować lekami[emoji846] jak przebiegały monitoringi jakie były pęcherzyki?
Mam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani po [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] czy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Jeśli miewasz własną owulację i ładne Endo to nie było potrzeby żeby cię faszerować lekami[emoji846] jak przebiegały monitoringi jakie były pęcherzyki?
Lekarz mówił że pęcherzyki I Endo super do tego badania z krwi robione w środę I piątek (dzień inseminacji) opisał że wszystko pięknie rosnie 🙂 Myslalm że zastrzyk to podstawa 😔 I się wystraszyłam 😔

No właśnie nie wiem czemu tak jest napisane 🤔 u Nas jest też tak, że ja mam dziecko i mój partner też ale z innych związków, a razem Nam nie wychodzi 🙄
Powiem tak z ta ciąża jest jak z loteria 😛 tzn pewnie nie u wszystkich Ale jak słyszę to coraz częściej wygrany los 🙂 u nas też niby wszystkie badania super A tu nic I w końcu wyszlo że śluz nie taki. Pamiętaj że z zachodzeniem w ciążę czy też plodnoscia jest jak z alergią nie masz jej A za tydzień jesteś uczulona. Więc mimo że Ty masz dzieciątko i on mogło coś się zadziac dlatego warto to sprawdzić. A może być równie dobrze tak że wszystko jest ok tylko jak się bardzo chce to niestety nie przychodzi to tak łatwo 🙂

Jeśli wszystko ładnie pięknie to wspomagacze nie potrzebne[emoji846] trzymam kciuki żeby się udało[emoji110]
Lekarz mówił że pęcherzyki I Endo super do tego badania z krwi robione w środę I piątek (dzień inseminacji) opisał że wszystko pięknie rosnie [emoji846] Myslalm że zastrzyk to podstawa [emoji17] I się wystraszyłam [emoji17]

Mam jeszcze do Was pytanie. Bo ja miałam IUI na naturalnym cyklu nie dostałam zastrzyku leków nic ani przed ani po 😔😔😔😔 czy tak też jest ok. Oczywiście zaczęłam czytać różne wywody i włączylo mi się myślenie 😭😭😭😭
Nie kieruj się innymi wypowiedziami, bo każdy przypadek jest inny i to lekarz prowadzący wie najlepiej jak postępować 😉 ja jez nie dostałam nic po zabiegu. spokojnie 🙂

Powiem tak z ta ciąża jest jak z loteria 😛 tzn pewnie nie u wszystkich Ale jak słyszę to coraz częściej wygrany los 🙂 u nas też niby wszystkie badania super A tu nic I w końcu wyszlo że śluz nie taki. Pamiętaj że z zachodzeniem w ciążę czy też plodnoscia jest jak z alergią nie masz jej A za tydzień jesteś uczulona. Więc mimo że Ty masz dzieciątko i on mogło coś się zadziac dlatego warto to sprawdzić. A może być równie dobrze tak że wszystko jest ok tylko jak się bardzo chce to niestety nie przychodzi to tak łatwo 🙂
Dokładnie, totalna loteria. Ja miałam pierwszą inseminacja akurat w momencie pękania pęcherzyka więc moment idealny, badania hormonów ok, endometrium super i nic z tego nie wyszło. Czasami to niczyja wina, tak po prostu jest. Ale warto się zbadać

reklama
Hej dziewczyny ja mam pytanie do dziewczyn które brały tylko zastrzyk z orvitelle. Czy miałyście przez to opóźnioną @ ? Dziś powinnam dostać a wogole nie czuje tego (mam tylko więcej wodnistego śluzu) ciąża nie wchodzi w grę bo 14 byłam u gin i powiedziała że @ nadchodzi. Tak już ładnie regularnie miałam nosz....

Do góry