reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wyobrażam sobie co przeżywasz, ja mogę być za chwilę w tej samej sytuacji. Ja mam wrażenie, że to totalna loteria...niby wszystko idzie zgodnie z planem, zwykli ludzie myślą, że in vitro załatwia temat...nikt nie wie, jak na prawdę to wszystko wygląda....trzymaj się cieplutko
Też mi się wydaje że to loteria. Widzisz u nas ten jeden zarodek też wydawał się być ok i cóż z tego... Ale Ty jesteś w lepszej sytuacji bo mam jeszcze jeden zamrożone z tego co pamietam. A ja muszę zaczynać od 0..eh.. Mam nadzieję jednak ze choć Tobie się uda. 😍

reklama
Też mi się wydaje że to loteria. Widzisz u nas ten jeden zarodek też wydawał się być ok i cóż z tego... Ale Ty jesteś w lepszej sytuacji bo mam jeszcze jeden zamrożone z tego co pamietam. A ja muszę zaczynać od 0..eh.. Mam nadzieję jednak ze choć Tobie się uda. 😍
Zgadzam się, totalna loteria. Ja miałam inseminacje nasieniem dawcy, wyniki mam bardzo dobre, inseminacja zrobiona idealnie w punkt. I dupa... 😕 Na papierze wszystko zagrało tak ja trzeba a jednak nic z tego. Ehhhh , gdzie te czasy jak się myślało za gówniarza że w ciąże można zajść bardzo łatwo i bardzo szybko 🤭😄

Zgadzam się, totalna loteria. Ja miałam inseminacje nasieniem dawcy, wyniki mam bardzo dobre, inseminacja zrobiona idealnie w punkt. I dupa... 😕 Na papierze wszystko zagrało tak ja trzeba a jednak nic z tego. Ehhhh , gdzie te czasy jak się myślało za gówniarza że w ciąże można zajść bardzo łatwo i bardzo szybko 🤭😄
Ja myślałam bardzo podobnie. Wręcz byłam pewna że najpóźniej miesiąc po podjęciu decyzji o dziecku zobaczę 2 kreski nigdy nie sądziłam że to będzie tak ciężki proces.

Ja 29.
Myślę że czerwone winko nie zaszkodzi :)
Czy stosujecie Q10 może w tabletkach? Jeśli tak to który u Was zdaje egzamin? Jaka firma?

Na razie chwila przerwy, a potem in vitro albo adopcja zarodka...musze przetrawić i przemyśleć...ale na pewno nie składam broni.
I prawidłowo, nie poddawaj się 👍😉 musimy walczyć o swoje marzenia. A przerwa dobrze zrobi Ci i psychicznie i dla organizmu też wskazana będzie regeneracja po tym wszystkim.

reklama
Jakoś w nocy nie mogę spać i dużo myślę. I takie pytanie mi się nasunęło. Co myślicie o IUI na pękniętym pęcherzyku przy w miarę dobrym nasieniu?? Może przy kolejnym podejściu warto to zmienić i spróbować?

Do góry