reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny u mnie sytuacja dosc dziwna jestem zdołowana i sama niewiem juz co myśleć miałam cykl stymulowany clo w 11 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle piękne dwa pęcherzyki potem dwa ciałka żółte w jednym i drugim jajniku i tylko czekałam czy coś z tego będzie czy nie... robiłam 3 testy w 8 9 I 10 dniu od owulacji wyszedł cień drugiej kreski na każdym dzisiaj zrobiłam betę w 10 dniu od owulacji i beta ujemna 😔😔
Ja mialam to samo, testy pokazywały cien cienia a beta 0, trzy razy robilam dla potwierdzenia...może te kreski to evaporation line?

reklama
Dziewczyny dzisiaj jestem tydzień po inseminacji i strasznie mnie kłuje jajnik pp tej stronie co mialam owulacje. Miał ktoś tak? Czy to coś znaczy?? Przy 1 tak nie miałam..

Dziewczyny dzisiaj jestem tydzień po inseminacji i strasznie mnie kłuje jajnik pp tej stronie co mialam owulacje. Miał ktoś tak? Czy to coś znaczy?? Przy 1 tak nie miałam..
Ja też miałam kłucie ale nie w tym jajniku z którego była owulacja tylko z drugiego. Lekkie ciągnięcie w podbrzuszu też miałam ale wydaje mi się że to nie jest nic nadzwyczajnego po zabiegu 😉

Ja też miałam kłucie ale nie w tym jajniku z którego była owulacja tylko z drugiego. Lekkie ciągnięcie w podbrzuszu też miałam ale wydaje mi się że to nie jest nic nadzwyczajnego po zabiegu 😉
Pewnie masz racje.. po 1 tak nie miałam dlatego zaczęłam się zastanawiać czy to jest normalne. Trochę się martwię bo momentami boli tak ze ciężko chodzić

Pewnie masz racje.. po 1 tak nie miałam dlatego zaczęłam się zastanawiać czy to jest normalne. Trochę się martwię bo momentami boli tak ze ciężko chodzić
A długo masz już te bóle? Bo z tego co ja wyczytałam to zdarzają się takie bóle 1-2 dni. Jeśli trwa to dłużej to może dla własnego spokoju zadzwoń do lekarza i zapytaj się czy tak ma być.

reklama
Do góry