reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Będzie dobrze :) Trzeba włączyć coś na pekanie i na pewno uda się. A na naturalnym cyklu rosną Ci pęcherzyki do jakiego rozmiaru ?

Na naturalnym cyklu rosną rosną rosną aż mają rozmiar 5-6 cm. Takie idealne kiedy powinny pęknąć, czyli 21-23 mm wcześniej miałam 19-20 dc a teraz trochę wcześniej, tak około 15 dc. Tylko jeszcze ja mam ten problem ze nawet jak jest ładny pęcherzyk i pęknie po zastrzyku to ja równo po tygodniu dostaje okres.

Na naturalnym cyklu rosną rosną rosną aż mają rozmiar 5-6 cm. Takie idealne kiedy powinny pęknąć, czyli 21-23 mm wcześniej miałam 19-20 dc a teraz trochę wcześniej, tak około 15 dc. Tylko jeszcze ja mam ten problem ze nawet jak jest ładny pęcherzyk i pęknie po zastrzyku to ja równo po tygodniu dostaje okres.
Kurcze...To faktycznie bardzo krótka faza lutealna. A jak wygląda u Ciebie progesteron? Mialas pobierany 3pktowo? Może tu leży problem.

Cześć dziewczyny :) Długo mnie tu nie było bo na czas pandemii 'zamknięcia' i wakacji zawiesiliśmy starania. Dziś miałam 3 inseminację. Wszystko w punkt, idealnie, endometrium, 2 dorodne pęcherzyki. Przy poprzednich cały tydzień siedziałam jak na szpilkach ale teraz jestem jakoś spokojna...Trzymajcie kciuki bo 4.0 stuknęło wczoraj i naprawdę mam nadzieję że do 3 razy sztuka. Trzymam kciuki za Was wszystkie a do 'na fajne rzeczy warto poczekać' dołożę jeszcze swoje 'nie powiem Ci że będzie łatwo, ale powiem Ci że będzie warto...' :)

Cześć dziewczyny :) Długo mnie tu nie było bo na czas pandemii 'zamknięcia' i wakacji zawiesiliśmy starania. Dziś miałam 3 inseminację. Wszystko w punkt, idealnie, endometrium, 2 dorodne pęcherzyki. Przy poprzednich cały tydzień siedziałam jak na szpilkach ale teraz jestem jakoś spokojna...Trzymajcie kciuki bo 4.0 stuknęło wczoraj i naprawdę mam nadzieję że do 3 razy sztuka. Trzymam kciuki za Was wszystkie a do 'na fajne rzeczy warto poczekać' dołożę jeszcze swoje 'nie powiem Ci że będzie łatwo, ale powiem Ci że będzie warto...' :)
Miło że jesteś :-) trzymam kciuki !

Fajnie że wróciłaś i działasz dalej trzymam kciuki[emoji16][emoji256]

Hej dziewczyny u mnie sytuacja dosc dziwna jestem zdołowana i sama niewiem juz co myśleć miałam cykl stymulowany clo w 11 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle piękne dwa pęcherzyki potem dwa ciałka żółte w jednym i drugim jajniku i tylko czekałam czy coś z tego będzie czy nie... robiłam 3 testy w 8 9 I 10 dniu od owulacji wyszedł cień drugiej kreski na każdym dzisiaj zrobiłam betę w 10 dniu od owulacji i beta ujemna 😔😔

reklama
Hej dziewczyny u mnie sytuacja dosc dziwna jestem zdołowana i sama niewiem juz co myśleć miałam cykl stymulowany clo w 11 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle piękne dwa pęcherzyki potem dwa ciałka żółte w jednym i drugim jajniku i tylko czekałam czy coś z tego będzie czy nie... robiłam 3 testy w 8 9 I 10 dniu od owulacji wyszedł cień drugiej kreski na każdym dzisiaj zrobiłam betę w 10 dniu od owulacji i beta ujemna 😔😔
Może poczekaj i zrób jeszcze raz w 14 dniu. Mnie tak gin powiedział twierdząc że na testy domowe nie warto wydawać pieniędzy bo często się mylą. Ja czekam do dnia miesiączki ale rozumiem Twoją frustrację. Trzymam kciuki!

Do góry