Ja mialam to samo, testy pokazywały cien cienia a beta 0, trzy razy robilam dla potwierdzenia...może te kreski to evaporation line?Hej dziewczyny u mnie sytuacja dosc dziwna jestem zdołowana i sama niewiem juz co myśleć miałam cykl stymulowany clo w 11 dniu cyklu zastrzyk ovitrelle piękne dwa pęcherzyki potem dwa ciałka żółte w jednym i drugim jajniku i tylko czekałam czy coś z tego będzie czy nie... robiłam 3 testy w 8 9 I 10 dniu od owulacji wyszedł cień drugiej kreski na każdym dzisiaj zrobiłam betę w 10 dniu od owulacji i beta ujemna
reklama
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Też mi się tak wydaję na wszystkich trzechJa mialam to samo, testy pokazywały cien cienia a beta 0, trzy razy robilam dla potwierdzenia...może te kreski to evaporation line?
Hankaa
Fanka BB :)
Ja po każdej iui miałam dyskomfort, tak jakby mnie coś ciągnęło za te jajniki..Dziewczyny dzisiaj jestem tydzień po inseminacji i strasznie mnie kłuje jajnik pp tej stronie co mialam owulacje. Miał ktoś tak? Czy to coś znaczy?? Przy 1 tak nie miałam..
Tak wiem ja też tak odczuwam ale dziś to normalnie ból taki pulsujący czasem ciężko chodzić tak kłujeJa po każdej iui miałam dyskomfort, tak jakby mnie coś ciągnęło za te jajniki..
eij
Ja też miałam kłucie ale nie w tym jajniku z którego była owulacja tylko z drugiego. Lekkie ciągnięcie w podbrzuszu też miałam ale wydaje mi się że to nie jest nic nadzwyczajnego po zabieguDziewczyny dzisiaj jestem tydzień po inseminacji i strasznie mnie kłuje jajnik pp tej stronie co mialam owulacje. Miał ktoś tak? Czy to coś znaczy?? Przy 1 tak nie miałam..
Pewnie masz racje.. po 1 tak nie miałam dlatego zaczęłam się zastanawiać czy to jest normalne. Trochę się martwię bo momentami boli tak ze ciężko chodzićJa też miałam kłucie ale nie w tym jajniku z którego była owulacja tylko z drugiego. Lekkie ciągnięcie w podbrzuszu też miałam ale wydaje mi się że to nie jest nic nadzwyczajnego po zabiegu
eij
A długo masz już te bóle? Bo z tego co ja wyczytałam to zdarzają się takie bóle 1-2 dni. Jeśli trwa to dłużej to może dla własnego spokoju zadzwoń do lekarza i zapytaj się czy tak ma być.Pewnie masz racje.. po 1 tak nie miałam dlatego zaczęłam się zastanawiać czy to jest normalne. Trochę się martwię bo momentami boli tak ze ciężko chodzić
Nie długo od rana ale już jakby mniej boliA długo masz już te bóle? Bo z tego co ja wyczytałam to zdarzają się takie bóle 1-2 dni. Jeśli trwa to dłużej to może dla własnego spokoju zadzwoń do lekarza i zapytaj się czy tak ma być.
reklama
eij
To pewnie niedługo przestanie. Mnie bolało wczoraj wieczoremNie długo od rana ale już jakby mniej boli
Podziel się: