Strasznie mi przykro, ciężkie to sa chwilę, ale tak jak lekarz mowi to pokazuje, że 'system' działa i to tylko kwestia czasu jak się uda. Trzymaj sie dzielnie. Daj sobie chwile zeby to przetrawić, wyplakac jak trzeba.Dziewczyny, tak jak przypuszczałam, samoistne wczesne poronienie.. nawet nie zaczęłam się cieszyć i już zostało mi to zabrane jest to bardzo, ale to bardzo przykre, nie da się tego co teraz czuję opisać..
Lekarz widzi w tym wszystkim dobrą stronę, trzy nieudane inseminację, tyle lat starań i tu nagle naturalnie bez pomocy medycyny ciąża.. jest szansa, kazał odstawić duphaston po którym ma przyjść @ i od razu można się starać o kolejną.. powinna macica oczyścić się podczas @..
Ja jednak zaczekam na wizytę w klinice w Krakowie gdzie mam mieć zrobioną laparoskopię z histeroskopią.
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Haniu w jakim wieku jesteście z partnerem?
Dziewczyny polecam Wam stronkę i video rozmowy ze specjalistami, jedna właśnie trwa
->
->
Hankaa
Ja mam 28 mąż 31. Lepszego męża nie mogłam sobie wymarzyć, nawet płacze ze mną. Dlatego mówię, że nie można mieć wszystkiego.Haniu w jakim wieku jesteście z partnerem?
Hankaa
Już nie mam sił płakać. Dziękuję za dobre słowo :*Strasznie mi przykro, ciężkie to sa chwilę, ale tak jak lekarz mowi to pokazuje, że 'system' działa i to tylko kwestia czasu jak się uda. Trzymaj sie dzielnie. Daj sobie chwile zeby to przetrawić, wyplakac jak trzeba.
PałkaZapałka
Wiem że to brzmi beznadziejnie ale macie jeszcze czas, jesteście młodzi. Czas póki co działa na waszą korzyść myślę, że trochę diagnostyki i zaskoczy skoro i teraz zaskoczyło zawsze to jakiś plus, że coś drgnelo we właściwym kierunkuJa mam 28 mąż 31. Lepszego męża nie mogłam sobie wymarzyć, nawet płacze ze mną. Dlatego mówię, że nie można mieć wszystkiego.
Strasznie mi przykro Kochana. PrzytulamDziewczyny, tak jak przypuszczałam, samoistne wczesne poronienie.. nawet nie zaczęłam się cieszyć i już zostało mi to zabrane jest to bardzo, ale to bardzo przykre, nie da się tego co teraz czuję opisać..
Lekarz widzi w tym wszystkim dobrą stronę, trzy nieudane inseminację, tyle lat starań i tu nagle naturalnie bez pomocy medycyny ciąża.. jest szansa, kazał odstawić duphaston po którym ma przyjść @ i od razu można się starać o kolejną.. powinna macica oczyścić się podczas @..
Ja jednak zaczekam na wizytę w klinice w Krakowie gdzie mam mieć zrobioną laparoskopię z histeroskopią.
Strasznie mi przykrościskam mocno trzymaj się KochanaDziewczyny, tak jak przypuszczałam, samoistne wczesne poronienie.. nawet nie zaczęłam się cieszyć i już zostało mi to zabrane jest to bardzo, ale to bardzo przykre, nie da się tego co teraz czuję opisać..
Jakbym siebie slyszalaJa mam 28 mąż 31. Lepszego męża nie mogłam sobie wymarzyć, nawet płacze ze mną. Dlatego mówię, że nie można mieć wszystkiego.
reklama
Ja też mam wspaniałego męża. Naprawdę. Często myślę sobie, że nie można od życia wymagać za dużo i dlatego być moze nie mamy dziecka...tylko to jest takie trudne.Jakbym siebie slyszala
Podziel się: