reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mialam 15.08. Zadnych objawow. Czuje sie normalnie, ale pewnie niedlugo bede czula pobolewanie w podbrzuszu jak co miesiac.
Jedyne o czym mysle to moj wysoki progesteron, ponad norme, przy jednym dominujacym pecherzyku.
Trzymam kciuki za nas.💪
o czym może świadczyć za wysoki progesteron? Może nie będzie tak źle. Która to Twoja IUI?

reklama
o czym może świadczyć za wysoki progesteron? Może nie będzie tak źle. Która to Twoja IUI?
Moja juz 4. Jak nie wyjdzie to robimy kariotypy-badanie genetyczne do invitro. W trakcie czekania na wyniki, zeby nievtracic czasu 2iui i invitro. Taki plan do konca roku.
Prigesteron badalam juz 3 razy w zyciu. Zawsze ponizej 10ng/ml.
Pozytywnie sie nakrecilam przy wyniku 26,20... Niestety. Ale wyczytalam, ze to nic nie znaczy. Ptogesteron dziala pulsacyjnie
Pani dr napisala mi smsa, ze to piekny wynik.. Najgorzej pozytywnie sie nastawic. Jeszcze 7 dni i sie okaze!

O matko...
Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.

jestem 8 dni po iui. Kiedy testujesz? 10dpo czy pozniej? Chyba poczekam do niedzieli, od 2 lat nie robie testow, zawsze czekam na okres. Nie wiem czy to dobrze.
Co do boli, nie znam sie, bo nigdy nie bylam w ciazy, ale nie raz slyszlaam, ze to jest objaw implantacji 😊

Ja wczoraj miałam 10 dzień po i jedna kreska. W środę lub czwartek pójdę na Betę chyba, ze okres przyjdzie szybciej.

Moja juz 4. Jak nie wyjdzie to robimy kariotypy-badanie genetyczne do invitro. W trakcie czekania na wyniki, zeby nievtracic czasu 2iui i invitro. Taki plan do konca roku.
Prigesteron badalam juz 3 razy w zyciu. Zawsze ponizej 10ng/ml.
Pozytywnie sie nakrecilam przy wyniku 26,20... Niestety. Ale wyczytalam, ze to nic nie znaczy. Ptogesteron dziala pulsacyjnie
Pani dr napisala mi smsa, ze to piekny wynik.. Najgorzej pozytywnie sie nastawic. Jeszcze 7 dni i sie okaze!
Moja to byla 1. Ja też jestem mega pozytywnie nastawiona. Szłam na IUI z średnim nastawieniem na powodzenie ale już wyszłam pełna nadzieji..to wszystko przez mojego lekarza. Mowił że wszystko wskazuje na to ze powinno się udac. Nasienie męża rewelacyjne. U mnie 3 duże pęcherzyki no i iui w trakcie pęknięcia pecherzyka. Ale wolałbym się zaskoczyć niż się zawieść...

Ja wczoraj miałam 10 dzień po i jedna kreska. W środę lub czwartek pójdę na Betę chyba, ze okres przyjdzie szybciej.
Zawsze jest nadzieja. Testy raczej nie wychodzą wcześniej niż 14 dni po owulacji. Tylko Beta jest pewna ;/ 10 dnia po owulacji Beta może być zbyt niska by test wyszedł. Mi testy ledwo się czerwienily a Beta była wysoka

Moja to byla 1. Ja też jestem mega pozytywnie nastawiona. Szłam na IUI z średnim nastawieniem na powodzenie ale już wyszłam pełna nadzieji..to wszystko przez mojego lekarza. Mowił że wszystko wskazuje na to ze powinno się udac. Nasienie męża rewelacyjne. U mnie 3 duże pęcherzyki no i iui w trakcie pęknięcia pecherzyka. Ale wolałbym się zaskoczyć niż się zawieść...
Dokladnie. Taka karuzela uczuc. Raz euforia, uda sie uda! A potem nagle smuteczek, bo przeciez czemu mialoby sie teraz udac skoro miesiaczka przychodzi punktualnie co miesiac

reklama
Do góry