Nie za wcześnie?Nie wytrzymalam zrobiłam test 6dpt i jedna kreska: /
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Przykro mi ale schowaj dumę do kieszeni i niech ci chłop pomoże. On na pewno widzi że cię skręca z bólu i martwi się ale nie chcę się odezwać. rób pierwszy krok dla własnej ulgi.Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.
Hej! Lekarz mówił żeby zrobić test 29.08. Ale napewno będę testować wczesnej.. 29.08 jadę na betę bo biorę duphaston żeby mieć pewność czy dalej go brać czy czekać na okres. Ja miałam 14.08 IUI Ty dzień wcześniej? Masz jakieś objawy ?jestem 8 dni po iui. Kiedy testujesz? 10dpo czy pozniej? Chyba poczekam do niedzieli, od 2 lat nie robie testow, zawsze czekam na okres. Nie wiem czy to dobrze.
Co do boli, nie znam sie, bo nigdy nie bylam w ciazy, ale nie raz slyszlaam, ze to jest objaw implantacji
Alkalalka82
Zapewne, ale jak tu wytrzymać.Nie za wcześnie?
Tak tez zrobie albo okres wyprzedzi, stary numer naturyZ tego co ja słyszałam to lekarze zalecają robić test w dzień spodziewanej miesiączki. Szybsze wykonanie testu może fałszować wyniki.
Wiem że ciężko ale wynik nie jest miarodajny musisz uzbroić się w ciwdpliwośćZapewne, ale jak tu wytrzymać.
Motylkowo
Mi pomagał strumień wody cieplej na brzuch przy bolesnych okresachHej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.
Mialam 15.08. Zadnych objawow. Czuje sie normalnie, ale pewnie niedlugo bede czula pobolewanie w podbrzuszu jak co miesiac.Hej! Lekarz mówił żeby zrobić test 29.08. Ale napewno będę testować wczesnej.. 29.08 jadę na betę bo biorę duphaston żeby mieć pewność czy dalej go brać czy czekać na okres. Ja miałam 14.08 IUI Ty dzień wcześniej? Masz jakieś objawy ?
Jedyne o czym mysle to moj wysoki progesteron, ponad norme, przy jednym dominujacym pecherzyku.
Trzymam kciuki za nas.
Alkalalka82
Niby wiem, ale.... tu myślenie nie działa poprawnieWiem że ciężko ale wynik nie jest miarodajny musisz uzbroić się w ciwdpliwość
reklama
Od czasu rozpoczecia stymulacji tez tak mam. Caly dzien w lozku, wymiotuje. Jak jakas chora. Tylko ketonal pomaga. Pewnie przez hormony. Jutro mozliwe, bedziesz jeszcze delikatnie oslabiona.Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.
Boje sie, ze czeka mnie taki dzien za tydzien. Trzymaj sie
Podziel się: