reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.
Przykro mi :( ale schowaj dumę do kieszeni i niech ci chłop pomoże. On na pewno widzi że cię skręca z bólu i martwi się ale nie chcę się odezwać. rób pierwszy krok dla własnej ulgi.

jestem 8 dni po iui. Kiedy testujesz? 10dpo czy pozniej? Chyba poczekam do niedzieli, od 2 lat nie robie testow, zawsze czekam na okres. Nie wiem czy to dobrze.
Co do boli, nie znam sie, bo nigdy nie bylam w ciazy, ale nie raz slyszlaam, ze to jest objaw implantacji 😊
Hej! Lekarz mówił żeby zrobić test 29.08. Ale napewno będę testować wczesnej.. 29.08 jadę na betę bo biorę duphaston żeby mieć pewność czy dalej go brać czy czekać na okres. Ja miałam 14.08 IUI Ty dzień wcześniej? Masz jakieś objawy ?

Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.
Mi pomagał strumień wody cieplej na brzuch przy bolesnych okresach

Hej! Lekarz mówił żeby zrobić test 29.08. Ale napewno będę testować wczesnej.. 29.08 jadę na betę bo biorę duphaston żeby mieć pewność czy dalej go brać czy czekać na okres. Ja miałam 14.08 IUI Ty dzień wcześniej? Masz jakieś objawy ?
Mialam 15.08. Zadnych objawow. Czuje sie normalnie, ale pewnie niedlugo bede czula pobolewanie w podbrzuszu jak co miesiac.
Jedyne o czym mysle to moj wysoki progesteron, ponad norme, przy jednym dominujacym pecherzyku.
Trzymam kciuki za nas.💪

reklama
Od czasu rozpoczecia stymulacji tez tak mam. Caly dzien w lozku, wymiotuje. Jak jakas chora. Tylko ketonal pomaga. Pewnie przez hormony. Jutro mozliwe, bedziesz jeszcze delikatnie oslabiona.
Boje sie, ze czeka mnie taki dzien za tydzien. Trzymaj sie

Do góry