reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To tak samo jak ja
To tak samo jak ja. Masz jakieś objawy?
Od kiedy biorę duphaston pobolewa mnie podbrzusze, kłuje raz z jednej raz z drugiej strony, dziś w nocy obudził mnie ból jak na okres ale temperatura wysoka, nie spada. Piersi mnie nie bolą co jest dziwne bo zawsze bolały tak 7-10 dni przed okresem.
pewnie trochę szukam sobie objawów.

Od kiedy biorę duphaston pobolewa mnie podbrzusze, kłuje raz z jednej raz z drugiej strony, dziś w nocy obudził mnie ból jak na okres ale temperatura wysoka, nie spada. Piersi mnie nie bolą co jest dziwne bo zawsze bolały tak 7-10 dni przed okresem.
pewnie trochę szukam sobie objawów.
A mnie nigdy piersi nie bolaly a teraz jakby chciały eksplodować. Mnie dziś też bóle obudziły takie jak na okres..

Załączniki

• 8586E26A-C6D8-4A88-9553-75C4C22C0ACF.jpeg
    8586E26A-C6D8-4A88-9553-75C4C22C0ACF.jpeg
    318,2 KB · Wyświetleń: 73
reklama
U mnie dzisiaj 7dpo w cyklu stymulowanym. Niestety nie mam żadnych objawów (prócz sennosci i podwyższonej temperatury, ale to nic) , zresztą czułam że się nie uda bo dlaczego mi właśnie miałoby sie udać :-(. 31.08 testuje, ale raczej dla pewności. Facet był u psychologa i nic dobrego z tego nie wyniknęło. To znaczy powiedział, że jedno wie na pewno, to, że kocha mnie nad życie. A psycholog kazał mu się zastanowić czy to na pewno dobry pomysł dziecko w wieku 50ciu lat. Wrrr. Chce mi się wyć, następna próba dopiero w październiku. Zmienię chyba też klinikę bo w mojej lekarz jest nastawiony na invitro, nie sprawdzał moich badań hormonalnych, a o lek na zbicie tsh musiałam się upomnieć. Z tego co czytam na forach dziewczyny dostają mnóstwo leków i supli..... Jest mi źle, patrząc na kobiety z dziećmi zaczynam się łapać na myślach że jestem zepsuta bo one mogą a ja nie.

@kolor nadzieji bardzo mi przykro, że tak cierpisz dzisiaj, oby leki jak najszybciej pomogły
Właśnie dzisiaj myślalam o Tobie co słychać i jak wizyta partnera u psychologa. Ale widzę że działacie 😉 nie nastawiaj się że napewno nic nie wyjdzie. I jeśli nie czujesz zaufania do obecnego lekarza to zmień, w końcu u Was liczy się czas więc bez sensu tracić go na lekarza który nie angażuje się na 100 %.....

Do góry