Alkalalka82
Fanka BB :)
@kolor nadzieji biedna, może zadzwoń do kliniki to Ci coś przepiszą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi ale schowaj dumę do kieszeni i niech ci chłop pomoże. On na pewno widzi że cię skręca z bólu i martwi się ale nie chcę się odezwać. rób pierwszy krok dla własnej ulgi.
Współczuję domyślam się jaki to ból bo swojego czasu miałam strasznie krwawiące i bolące miesiączki, a przez pierwsze 3 dni nie chodziłam do szkoły bo nie byłam w stanie się ruszać. Do tego drętwienie nóg i mdłości z bólu także doskonale Cię rozumiem. Zadzwoń jutro do lekarza może przepisze Ci jakieś leki na receptę żeby uśmierzyć chociaż trochę ból. Trzymaj się dzielnieHej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.
No wlasnie. Jakie bierzesz tabletki? Mi pomaga 2xnospa plus 1xketonal.@kolor nadzieji biedna, może zadzwoń do kliniki to Ci coś przepiszą.
Mi pomagał strumień wody cieplej na brzuch przy bolesnych okresach
A może tym razem nie przyjdzie bądź dobrej myśli, trzymam kciukiTak tez zrobie albo okres wyprzedzi, stary numer natury
@kolor nadzieji biedna, może zadzwoń do kliniki to Ci coś przepiszą.
No wlasnie. Jakie bierzesz tabletki? Mi pomaga 2xnospa plus 1xketonal.
Kiedys w szpitalu dali mi taka dawke w tylek. Na pstryk ulga i od razu piekny sen bez bolu. Jak narkomanka [emoji23]
Ach Ci lekarze.... Dobrze że Ci nie powiedział, - widocznie juz Pani taki urok mi tak kiedyś walnął tekstem jak chciałam coś na receptę także kochana trzymaj sie, z czasem będzie lepiej. Niech mąż się nie obraża tylko masuje Ci brzuch, mi to czasami pomagalo.Pytałam proszę brać nospe więc w duchu powiedziałam żeby sobie ja w d...wsadzili