reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Szczerze? Średnio. Jakbym mogła to w ogóle bym nie jadła, na słowo nabiał to z automatu mnie odrzuca. I mecze się jak się poruszam i to na odcinkach wcale nie tak dalekich. Dziwnie jest ogólnie, i zupełnie inaczej niż sobie wyobrazalam.
Ja też trochę tak mam, ale podobno najgorszy pierwszy trymestr 😉 damy radę 💪 wszystko będzie dobrze, musi cholera być !!!

reklama
Hej dziewczyny....
I oto dzisiaj pojawiło się plamienie. Raptem 3 dni biorę dupka. Zastanawiam się czy sprawdzić proga ale dostałam zastrzyk więc napewno jest wysoki bo napewno owu była. Owu swoją drogą, krwawienie swoją drogą... I tak sobie idzie wszystko po omacku....

Pójdę znowu w środę się pokłóć. Przecież to nic dziwnego robić badania krwi co tydzień tak? :( :( :( Jakie badania mam jeszcze zrobić? Jestem 3 dni po owulacji.
Proga zrobię czy w ogóle był skok po owu. Czy już leci na łeb na szyję.....

Nie da się tak żyć.... :( Od 31 sierpnia odnotowałam tylko 4 dni bez krwawień.

Hej dziewczyny....
I oto dzisiaj pojawiło się plamienie. Raptem 3 dni biorę dupka. Zastanawiam się czy sprawdzić proga ale dostałam zastrzyk więc napewno jest wysoki bo napewno owu była. Owu swoją drogą, krwawienie swoją drogą... I tak sobie idzie wszystko po omacku....

Pójdę znowu w środę się pokłóć. Przecież to nic dziwnego robić badania krwi co tydzień tak? :( :( :( Jakie badania mam jeszcze zrobić? Jestem 3 dni po owulacji.
Proga zrobię czy w ogóle był skok po owu. Czy już leci na łeb na szyję.....

Nie da się tak żyć.... :( Od 31 sierpnia odnotowałam tylko 4 dni bez krwawień.
Rany Kochana ... A na usg masz czysto ? Może jakiś polip malutki ?? Coś musi być przyczyną

Nie...... Takie rzeczy wykluczone. Jedynie co zauważam, to skurcze macicy . Praktycznie cały czas
A mowil ktos kiedyś o Adenomiozie albo badal pod tym katem ? Tam sa skurcze i krwawienia. Kurcze faktycznie upierdliwe, że tak ciągle coś krwawi. A hormony masz w normie czy zaburzenia na naturalnym cyklu?

reklama
Wierciłam dziurę w brzuchu i mój lekarz zgodził się na betę. Wyniki, dzięki Bogu miałam już po 2 h. @Artemida90 trochę mnie przeraziłaś z tym czekaniem ;)
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem. 😬

Do góry