Ja też trochę tak mam, ale podobno najgorszy pierwszy trymestr damy radę wszystko będzie dobrze, musi cholera być !!!Szczerze? Średnio. Jakbym mogła to w ogóle bym nie jadła, na słowo nabiał to z automatu mnie odrzuca. I mecze się jak się poruszam i to na odcinkach wcale nie tak dalekich. Dziwnie jest ogólnie, i zupełnie inaczej niż sobie wyobrazalam.
reklama
Cudowny brzuszekHahaha uwierz mi na słowo im dalej tym gorzej ja już czuje się jak sloniatko 3 trymestr to jazda bez trzymanki bo ciężko się oddycha a zrobienie czegokolwiek w domu to zdobywanie mount everest pozdrawia ciężarówka w 34tyg
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Extra a widzisz podchodziłas jako druga a będziesz mamusia jako pierwsza[emoji123][emoji4]
Tak jyz po.))
KiedyPytam
Hej dziewczyny....
I oto dzisiaj pojawiło się plamienie. Raptem 3 dni biorę dupka. Zastanawiam się czy sprawdzić proga ale dostałam zastrzyk więc napewno jest wysoki bo napewno owu była. Owu swoją drogą, krwawienie swoją drogą... I tak sobie idzie wszystko po omacku....
Pójdę znowu w środę się pokłóć. Przecież to nic dziwnego robić badania krwi co tydzień tak? Jakie badania mam jeszcze zrobić? Jestem 3 dni po owulacji.
Proga zrobię czy w ogóle był skok po owu. Czy już leci na łeb na szyję.....
Nie da się tak żyć.... Od 31 sierpnia odnotowałam tylko 4 dni bez krwawień.
I oto dzisiaj pojawiło się plamienie. Raptem 3 dni biorę dupka. Zastanawiam się czy sprawdzić proga ale dostałam zastrzyk więc napewno jest wysoki bo napewno owu była. Owu swoją drogą, krwawienie swoją drogą... I tak sobie idzie wszystko po omacku....
Pójdę znowu w środę się pokłóć. Przecież to nic dziwnego robić badania krwi co tydzień tak? Jakie badania mam jeszcze zrobić? Jestem 3 dni po owulacji.
Rany Kochana ... A na usg masz czysto ? Może jakiś polip malutki ?? Coś musi być przyczynąHej dziewczyny....
KiedyPytam
Nie...... Takie rzeczy wykluczone. Jedynie co zauważam, to skurcze macicy . Praktycznie cały czasRany Kochana ... A na usg masz czysto ? Może jakiś polip malutki ?? Coś musi być przyczyną
A mowil ktos kiedyś o Adenomiozie albo badal pod tym katem ? Tam sa skurcze i krwawienia. Kurcze faktycznie upierdliwe, że tak ciągle coś krwawi. A hormony masz w normie czy zaburzenia na naturalnym cyklu?Nie...... Takie rzeczy wykluczone. Jedynie co zauważam, to skurcze macicy . Praktycznie cały czas
@Artemida90 na kiedy nasz dokładny termin?Hahaha uwierz mi na słowo im dalej tym gorzej ja już czuje się jak sloniatko 3 trymestr to jazda bez trzymanki bo ciężko się oddycha a zrobienie czegokolwiek w domu to zdobywanie mount everest pozdrawia ciężarówka w 34tyg
Artemida90
Na 4.10 ale czuje ze może szybciej „wyjść”@Artemida90 na kiedy nasz dokładny termin?
reklama
Wierciłam dziurę w brzuchu i mój lekarz zgodził się na betę. Wyniki, dzięki Bogu miałam już po 2 h. @Artemida90 trochę mnie przeraziłaś z tym czekaniem
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem.
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem.
Podziel się: