Noooo super, gratulacje !!!Wierciłam dziurę w brzuchu i mój lekarz zgodził się na betę. Wyniki, dzięki Bogu miałam już po 2 h. @Artemida90 trochę mnie przeraziłaś z tym czekaniem
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Gratulacje[emoji3590][emoji323]
Wierciłam dziurę w brzuchu i mój lekarz zgodził się na betę. Wyniki, dzięki Bogu miałam już po 2 h. @Artemida90 trochę mnie przeraziłaś z tym czekaniem
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem. [emoji51]
Artemida90
No wszystko zależy tez od lekarza rodzinnego bo mi to kazał nasikać w przychodni na test... zreszta mniejsza o toWierciłam dziurę w brzuchu i mój lekarz zgodził się na betę. Wyniki, dzięki Bogu miałam już po 2 h. @Artemida90 trochę mnie przeraziłaś z tym czekaniem
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem.
Gratulacje - jesteś w ciąży
PałkaZapałka
Ale wakacyjny wysyp dzidziusiów! Gratuluję
PałkaZapałka
Właśnie odczytalam wyniki krwi i moczu. Wszystko mam w normie, lekko podwyższone neurocyty i z tego co czytałam w internecie wyniki poza norma zdarzają się w ciąży czesto. Ale powiedzcie mi...to że ja mam w normie to nie znaczy że moja dzidzia się nie rozwija czy coś?...powiedzcie że w normie jeśli mam to oznacza że jest ok?. Strasznie się boje o ta ciążę, choć star się nie stresować tym bardziej że mam nerwowy charakter
PałkaZapałka
@Artemida90 imię wybrane? Będziesz mieć córkę czy synka?
Artemida90
Synek Wiktor tylko ze u nas in vitro@Artemida90 imię wybrane? Będziesz mieć córkę czy synka?
eij
Ja na Twoim miejscu nie kierowała bym się opiniami dziewczyn na forum. W ogóle nie czytałam bym interpretacji wyników w internecie. Od tego są lekarze i uważam że to im się powinno ufać. Rozumiem Twoje obawy, strach a z drugiej strony bezsilność. I na pewno wszystkie jak tu jesteśmy chciałybysmu dodać Ci otuchy i powiedzieć coś mądrego i sensownego z medycznego punktu widzenia ale nie jesteśmy lekarzami a może pójdz do innego ginekologa, zasięgnij opinii. Nie zaszkodzi. A tymczasem mimo wszystko spróbuj się uspokoić i myśl pozytywnie napewno wszystko będzie dobrze.Właśnie odczytalam wyniki krwi i moczu. Wszystko mam w normie, lekko podwyższone neurocyty i z tego co czytałam w internecie wyniki poza norma zdarzają się w ciąży czesto. Ale powiedzcie mi...to że ja mam w normie to nie znaczy że moja dzidzia się nie rozwija czy coś?...powiedzcie że w normie jeśli mam to oznacza że jest ok?. Strasznie się boje o ta ciążę, choć star się nie stresować tym bardziej że mam nerwowy charakter
eij
A tak na marginesie ja uważam że skoro są w normie to wszystko jest w porządku z dzidzia ale tak jak powiedzialam , lekarzem nie jestemJa na Twoim miejscu nie kierowała bym się opiniami dziewczyn na forum. W ogóle nie czytałam bym interpretacji wyników w internecie. Od tego są lekarze i uważam że to im się powinno ufać. Rozumiem Twoje obawy, strach a z drugiej strony bezsilność. I na pewno wszystkie jak tu jesteśmy chciałybysmu dodać Ci otuchy i powiedzieć coś mądrego i sensownego z medycznego punktu widzenia ale nie jesteśmy lekarzami a może pójdz do innego ginekologa, zasięgnij opinii. Nie zaszkodzi. A tymczasem mimo wszystko spróbuj się uspokoić i myśl pozytywnie napewno wszystko będzie dobrze.
reklama
Alkalalka82
Teraz najgorszy moment oczekiwaniaExtra a widzisz podchodziłas jako druga a będziesz mamusia jako pierwsza[emoji123][emoji4]
Podziel się: