reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wierciłam dziurę w brzuchu i mój lekarz zgodził się na betę. Wyniki, dzięki Bogu miałam już po 2 h. @Artemida90 trochę mnie przeraziłaś z tym czekaniem ;)
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem. 😬
No wszystko zależy tez od lekarza rodzinnego bo mi to kazał nasikać w przychodni na test... zreszta mniejsza o to 😊

Gratulacje - jesteś w ciąży 🥰

Właśnie odczytalam wyniki krwi i moczu. Wszystko mam w normie, lekko podwyższone neurocyty i z tego co czytałam w internecie wyniki poza norma zdarzają się w ciąży czesto. Ale powiedzcie mi...to że ja mam w normie to nie znaczy że moja dzidzia się nie rozwija czy coś?...powiedzcie że w normie jeśli mam to oznacza że jest ok?. Strasznie się boje o ta ciążę, choć star się nie stresować tym bardziej że mam nerwowy charakter

Właśnie odczytalam wyniki krwi i moczu. Wszystko mam w normie, lekko podwyższone neurocyty i z tego co czytałam w internecie wyniki poza norma zdarzają się w ciąży czesto. Ale powiedzcie mi...to że ja mam w normie to nie znaczy że moja dzidzia się nie rozwija czy coś?...powiedzcie że w normie jeśli mam to oznacza że jest ok?. Strasznie się boje o ta ciążę, choć star się nie stresować tym bardziej że mam nerwowy charakter
Ja na Twoim miejscu nie kierowała bym się opiniami dziewczyn na forum. W ogóle nie czytałam bym interpretacji wyników w internecie. Od tego są lekarze i uważam że to im się powinno ufać. Rozumiem Twoje obawy, strach a z drugiej strony bezsilność. I na pewno wszystkie jak tu jesteśmy chciałybysmu dodać Ci otuchy i powiedzieć coś mądrego i sensownego z medycznego punktu widzenia ale nie jesteśmy lekarzami 😑 a może pójdz do innego ginekologa, zasięgnij opinii. Nie zaszkodzi. A tymczasem mimo wszystko spróbuj się uspokoić i myśl pozytywnie 😉 napewno wszystko będzie dobrze.

Ja na Twoim miejscu nie kierowała bym się opiniami dziewczyn na forum. W ogóle nie czytałam bym interpretacji wyników w internecie. Od tego są lekarze i uważam że to im się powinno ufać. Rozumiem Twoje obawy, strach a z drugiej strony bezsilność. I na pewno wszystkie jak tu jesteśmy chciałybysmu dodać Ci otuchy i powiedzieć coś mądrego i sensownego z medycznego punktu widzenia ale nie jesteśmy lekarzami 😑 a może pójdz do innego ginekologa, zasięgnij opinii. Nie zaszkodzi. A tymczasem mimo wszystko spróbuj się uspokoić i myśl pozytywnie 😉 napewno wszystko będzie dobrze.
A tak na marginesie ja uważam że skoro są w normie to wszystko jest w porządku z dzidzia 😉 ale tak jak powiedzialam , lekarzem nie jestem 😉

reklama
Do góry