reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Szczerze? Średnio. Jakbym mogła to w ogóle bym nie jadła, na słowo nabiał to z automatu mnie odrzuca. I mecze się jak się poruszam i to na odcinkach wcale nie tak dalekich. Dziwnie jest ogólnie, i zupełnie inaczej niż sobie wyobrazalam.
Ja też trochę tak mam, ale podobno najgorszy pierwszy trymestr 😉 damy radę 💪 wszystko będzie dobrze, musi cholera być !!!

reklama
Hej dziewczyny....
I oto dzisiaj pojawiło się plamienie. Raptem 3 dni biorę dupka. Zastanawiam się czy sprawdzić proga ale dostałam zastrzyk więc napewno jest wysoki bo napewno owu była. Owu swoją drogą, krwawienie swoją drogą... I tak sobie idzie wszystko po omacku....

Pójdę znowu w środę się pokłóć. Przecież to nic dziwnego robić badania krwi co tydzień tak? :( :( :( Jakie badania mam jeszcze zrobić? Jestem 3 dni po owulacji.
Proga zrobię czy w ogóle był skok po owu. Czy już leci na łeb na szyję.....

Nie da się tak żyć.... :( Od 31 sierpnia odnotowałam tylko 4 dni bez krwawień.

Hej dziewczyny....
I oto dzisiaj pojawiło się plamienie. Raptem 3 dni biorę dupka. Zastanawiam się czy sprawdzić proga ale dostałam zastrzyk więc napewno jest wysoki bo napewno owu była. Owu swoją drogą, krwawienie swoją drogą... I tak sobie idzie wszystko po omacku....

Pójdę znowu w środę się pokłóć. Przecież to nic dziwnego robić badania krwi co tydzień tak? :( :( :( Jakie badania mam jeszcze zrobić? Jestem 3 dni po owulacji.
Proga zrobię czy w ogóle był skok po owu. Czy już leci na łeb na szyję.....

Nie da się tak żyć.... :( Od 31 sierpnia odnotowałam tylko 4 dni bez krwawień.
Rany Kochana ... A na usg masz czysto ? Może jakiś polip malutki ?? Coś musi być przyczyną

Nie...... Takie rzeczy wykluczone. Jedynie co zauważam, to skurcze macicy . Praktycznie cały czas
A mowil ktos kiedyś o Adenomiozie albo badal pod tym katem ? Tam sa skurcze i krwawienia. Kurcze faktycznie upierdliwe, że tak ciągle coś krwawi. A hormony masz w normie czy zaburzenia na naturalnym cyklu?

reklama
Wierciłam dziurę w brzuchu i mój lekarz zgodził się na betę. Wyniki, dzięki Bogu miałam już po 2 h. @Artemida90 trochę mnie przeraziłaś z tym czekaniem ;)
Dostałam telefon z informacja, ze Beta 36 i tu się kończy droga z moim ginekologiem. 😬

Do góry