reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny ja w czwartek pojadę na kontrolne usg, będę spokojniejsza czy z dzidzią wszystko w porządku... normalnie wizyta za 2 tyg, ale przez tego krwiaka pojadę. Moja dr mówi, że jak już wszystko ok to nie ma potrzeby, ale jakoś tak wole nie wiem się upewnić.
Nie zwariowałam ? 🙊🙉
Nie zwariowałam. Ja jakbym mogła to codziennie bym sprawdzała czy wszystko ok. Po tym pustym jaju na pierwszym USG tak się najadłam strachu, płaczu itd, że ciężko mi się nawet teraz w pełni cieszyc.
Cała noc mam nieprzespana bo sąsiad mnie obudził hałasem i pół nocy się bałam że to złodzieje i nas okradną. I bałam się tak że serce mi tłukło aż, i wiem że ten stres nie jest dobry dla dziecka ale nie umiem się czasem nie stresować.

reklama
Nie zwariowałam. Ja jakbym mogła to codziennie bym sprawdzała czy wszystko ok. Po tym pustym jaju na pierwszym USG tak się najadłam strachu, płaczu itd, że ciężko mi się nawet teraz w pełni cieszyc.
Cała noc mam nieprzespana bo sąsiad mnie obudził hałasem i pół nocy się bałam że to złodzieje i nas okradną. I bałam się tak że serce mi tłukło aż, i wiem że ten stres nie jest dobry dla dziecka ale nie umiem się czasem nie stresować.
I jak tu się uspokoić ?! Co chwilę coś ;) mam nadzieje, że już dalej ciąża będzie przebiegać bez przebojów... a jak się czujesz?

I jak tu się uspokoić ?! Co chwilę coś ;) mam nadzieje, że już dalej ciąża będzie przebiegać bez przebojów... a jak się czujesz?
Szczerze? Średnio. Jakbym mogła to w ogóle bym nie jadła, na słowo nabiał to z automatu mnie odrzuca. I mecze się jak się poruszam i to na odcinkach wcale nie tak dalekich. Dziwnie jest ogólnie, i zupełnie inaczej niż sobie wyobrazalam.

Szczerze? Średnio. Jakbym mogła to w ogóle bym nie jadła, na słowo nabiał to z automatu mnie odrzuca. I mecze się jak się poruszam i to na odcinkach wcale nie tak dalekich. Dziwnie jest ogólnie, i zupełnie inaczej niż sobie wyobrazalam.
Bo tylko na filmach te kobiety są wymalowane, wypoczęte i czują się kwitnąco😜 z czasem będzie lepiej 😃

reklama
Bo tylko na filmach te kobiety są wymalowane, wypoczęte i czują się kwitnąco😜 z czasem będzie lepiej 😃
Hahaha uwierz mi na słowo im dalej tym gorzej 😂😂😂 ja już czuje się jak sloniatko 🐘🐘 3 trymestr to jazda bez trzymanki bo ciężko się oddycha a zrobienie czegokolwiek w domu to zdobywanie mount everest 😂😂😂 pozdrawia ciężarówka w 34tyg

Załączniki

• 23570817-D240-4A6A-ADB8-6AE0ADF003D7.jpeg
    23570817-D240-4A6A-ADB8-6AE0ADF003D7.jpeg
    428,5 KB · Wyświetleń: 64
Do góry