Czemu? Dostałaś okres?Dopiero popołudniu dokładnie nie wiem. Ale wynik już znam
reklama
madzialena_baby
Fanka BB :)
Bo to jest tak strasznie niesprawiedliwe, że innym bez trudu tak to przychodzi a innym czyli nam tak ciężko i nie raz właśnie fajne i dobrane związki się rozpadają.. bo jednak czegoś brakuje. No mój mąż też by mi nie dał skorzystać z nasienia innego faceta nawet gdyby miał problem ze swoim na szczęście u niego wszystko dobrze. Adopcja też odpada. On chce swoje albo w ogóleFaceci się boją tak jak my kobiety. Ciężko im zaakceptować fakt, że coś może być nie tak z nimi. Mój mąż chociaż od dawna podejrzewał, że coś jest nie tak (miał 3 operacje za młodości i tam coś chyba źle się zadziało, jakieś powikłania nie wnikałam) zrobił testy i wyszła azospermia, Nigdy nie widziałam go aż tak mocno załamanego, ryczał gorzej ode mnie. Pogodził się, ale wiem, że to już nie jest mój facet jakiego poznałam przed wynikami, jakiś taki drażliwy jest jak mówię, że chce kiedyś spróbować jeszcze raz. Postanowiliśmy adoptować i skupiamy się teraz tylko na tym ale nadal was czytuje jakoś nie potrafię przestać
Chwilami myślę, że on założył, że albo będą dzieci z adopcji albo w ogóle, bo jak on nie może to ja też nie powinnam, a jak mówię o dawcy (raz spróbowaliśmy z dawcą inseminacji) to się oburza i każde mi wziąć rozwód i iść do innego. Normalnie ręce opadają ale i tak go kocham.
Sorki za mój długi wywód
madzialena_baby
Rano zrobiłam sikańca i jedna kreska...Czemu? Dostałaś okres?
kolor nadzieji
Spokojnie poczekaj do bety bo te sikance to coś ostatnio fałszywe sa. Mnie powoli zaczyna znowu boleć brzuch. Niech się już zdecyduje albo boli albo nie. A nie tak trochę boli przestaje znowu boli jak ma już przyjść do mnie ten @ to niech już przyjdzie bo zirytowana się czuje[emoji2962]
Rano zrobiłam sikańca i jedna kreska...
madzialena_baby
No właśnie by się zdecydowało bo też boli nie boli znowu boli znowu nie i tak w kółko i tak kurde cały tydzień .. jak może tydzień brzuch boleć przed @ to jest jakieś nienormalne potem sobie człowiek robi nadziejęSpokojnie poczekaj do bety bo te sikance to coś ostatnio fałszywe sa. Mnie powoli zaczyna znowu boleć brzuch. Niech się już zdecyduje albo boli albo nie. A nie tak trochę boli przestaje znowu boli jak ma już przyjść do mnie ten @ to niech już przyjdzie bo zirytowana się czuje[emoji2962]
Hankaa
Dziewczyny u mnie też taka kratka.. boli nie boli i tak w kółko.. jade na betę.. ogólnie dzisiaj mocno stresujący dzień... Nie liczę na cud..No właśnie by się zdecydowało bo też boli nie boli znowu boli znowu nie i tak w kółko i tak kurde cały tydzień .. jak może tydzień brzuch boleć przed @ to jest jakieś nienormalne potem sobie człowiek robi nadzieję
kolor nadzieji
Mnie niestety rozbolał już konkretnie i powoli zaczynam plamić więc u mnie już nic nie będzie. Trudno nie będę się dołować i przez święta chce mieć dobry humor. Ale wam życzę pozytywnych bet.
No właśnie by się zdecydowało bo też boli nie boli znowu boli znowu nie i tak w kółko i tak kurde cały tydzień .. jak może tydzień brzuch boleć przed @ to jest jakieś nienormalne [emoji19] potem sobie człowiek robi nadzieję [emoji19]
Dziewczyny u mnie też taka kratka.. boli nie boli i tak w kółko.. jade na betę.. ogólnie dzisiaj mocno stresujący dzień... Nie liczę na cud..
A ja trzymam kciuki mocnoDziewczyny u mnie też taka kratka.. boli nie boli i tak w kółko.. jade na betę.. ogólnie dzisiaj mocno stresujący dzień... Nie liczę na cud..
kolor nadzieji
Dziewczynki macie już wyniki?
reklama
Podziel się: