kolor nadzieji
Fanka BB :)
Przykro mi[emoji17] ściskam mocno[emoji3590]
Mam.. negatywny..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam.. negatywny..
No właśnie tacy są faceci.Moj mąż jak prosiłam go o badania-ponad rok-to na moje pytania dlaczego nie chce zrobić badań w końcu powiedział że z nim jest wszystko ok.No ale zrobił i juz wie że rzeczywiście jest ok.Bo ja tak mu powiedziałam:wiem że wszystko z toba dobrze ale chce to na papierzeFaceci się boją tak jak my kobiety. Ciężko im zaakceptować fakt, że coś może być nie tak z nimi. Mój mąż chociaż od dawna podejrzewał, że coś jest nie tak (miał 3 operacje za młodości i tam coś chyba źle się zadziało, jakieś powikłania nie wnikałam) zrobił testy i wyszła azospermia, Nigdy nie widziałam go aż tak mocno załamanego, ryczał gorzej ode mnie. Pogodził się, ale wiem, że to już nie jest mój facet jakiego poznałam przed wynikami, jakiś taki drażliwy jest jak mówię, że chce kiedyś spróbować jeszcze raz. Postanowiliśmy adoptować i skupiamy się teraz tylko na tym ale nadal was czytuje jakoś nie potrafię przestać
Chwilami myślę, że on założył, że albo będą dzieci z adopcji albo w ogóle, bo jak on nie może to ja też nie powinnam, a jak mówię o dawcy (raz spróbowaliśmy z dawcą inseminacji) to się oburza i każde mi wziąć rozwód i iść do innego. Normalnie ręce opadają ale i tak go kocham.
Sorki za mój długi wywód![]()
Dziewczynki macie już wyniki?
Bardzo mi przykro![]()
0.20
wiedziałam że tak będzie..
[emoji22] [emoji22][emoji22] 0.20 [emoji22] wiedziałam że tak będzie..
Bidulka. Strasznie współczuję,![]()
0.20
wiedziałam że tak będzie..
Sorki to przez przypadek mój tel jest jakiś nie normalnyDziewczyny ja mam dość tego dnia. Rycze jak bóbr![]()
![]()