reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Łączę się w bólu, też pracuje w handlu.. jestem drugi dzień z rzędu 12h.. pełno instrukcji, niezdecydowanych klientów i jeszcze do tego ważna papierkowa robota..
Od Dwóch miesiecy jestem na wyższym stanowisku czyli to co robiłam dotychczas plus dodatkowe obowiązki taki nawal pracy nie sprzyja powodzeniu iui
Wzięłam nospe i niestety nic nie pomogła najgorsze jest to że boki mnie po prostu cały brzuch nie typowo podbrzusze tylko cały brzuch :( :( :(

reklama
Od Dwóch miesiecy jestem na wyższym stanowisku czyli to co robiłam dotychczas plus dodatkowe obowiązki taki nawal pracy nie sprzyja powodzeniu iui
Wzięłam nospe i niestety nic nie pomogła najgorsze jest to że boki mnie po prostu cały brzuch nie typowo podbrzusze tylko cały brzuch :( :( :(
No to masz to co ja.. z tym że ja już od dawna na wyższym i mam trochę dystans do tego wszystkiego, ale tak czy tak jest nerwowka.. ja jutro mam robić betę i sama nie wiem co z tego będzie skoro rano była jedną kreska :(

No to masz to co ja.. z tym że ja już od dawna na wyższym i mam trochę dystans do tego wszystkiego, ale tak czy tak jest nerwowka.. ja jutro mam robić betę i sama nie wiem co z tego będzie skoro rano była jedną kreska :(
Ja wychodzę z tego założenia że dopóki nie ma wyniku z bety to w testy nie wierzę znam osobiście kilka przypadków gdzie test negatywny a na drugi dzień beta pozytywna

Dlatego zdecydowałam sie do WAS dołaczyc.Moj mąż troche nie rozumie mojej determinacj i cudem jest ze zrobil badania i narazie zdecydował sie na jedna inseminacje.
Nie rozumiem jak mężczyzna może nie chcieć zrobić badań ? Mój mąż bez problemu zrobil. Jak czytam wpisy że facet nie chce się badać pod kontem płodności to jest to dla mnie dziwne... Nie wiem czego się boją.

@madzialena_baby kochana a jak tam u ciebie?
Tak samo ... W nocy po 3 obudził mnie okropny ból podbrzusza skurcze jak przy @ byłam pewna że dostałam. Przez cały dzień czułam takie napięcie i delikatne skurcze. Jutro beta koło 8 będę w klinice. Dam znać oczywiście jak będę miała wynik. Ale wszystko wskazuje na nadchadzącą @ .. mam stresa..

U mnie cały dzień spokój a tak od 17:30 zaczął pobolewac brzuch i teraz mam skurcze więc na bank w nocy dostanę @.
Tak samo ... W nocy po 3 obudził mnie okropny ból podbrzusza skurcze jak przy @ byłam pewna że dostałam. Przez cały dzień czułam takie napięcie i delikatne skurcze. Jutro beta koło 8 będę w klinice. Dam znać oczywiście jak będę miała wynik. Ale wszystko wskazuje na nadchadzącą @ .. mam stresa..

reklama
Do góry