Ja całkowita abstynencja. I jestem właśnie w czasie tych długich 12 dni czekania na betęA potem dłuuuugie 2 tygodnie [emoji4]
Dziewczyny, mam takie pytanie - czy przygotowując się do IUI lub przez testowaniem pozwalacie sobie na jakiś alkohol czy całkowita abstynencja?
reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Współczuję [emoji6]
Ja całkowita abstynencja. I jestem właśnie w czasie tych długich 12 dni czekania na betę [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
reqiem
Hehe nie nie, jedno na razie wystarczy [emoji16]
Mam poki co dosc staran, jakby teraz zas nie wychodziło to drugi raz tego nie mam siły na razie przechodzić. Mysle ze jak pojdzie do przedszkola to będziemy myslec [emoji846]
W piątek konczy 10 miesiecy moj maly cud. Szaleje i zaczyna juz chodzić [emoji846][emoji846]
Mam poki co dosc staran, jakby teraz zas nie wychodziło to drugi raz tego nie mam siły na razie przechodzić. Mysle ze jak pojdzie do przedszkola to będziemy myslec [emoji846]
W piątek konczy 10 miesiecy moj maly cud. Szaleje i zaczyna juz chodzić [emoji846][emoji846]
[emoji8][emoji8][emoji8]
Jak u Was? Zaczynacie starania o rodzenstwo??
Lena3386
A potem dłuuuugie 2 tygodnie [emoji4]
Dziewczyny, mam takie pytanie - czy przygotowując się do IUI lub przez testowaniem pozwalacie sobie na jakiś alkohol czy całkowita abstynencja?
Ja przed IUI pozwalam sobie na winko czerwone. Wiecie takie 2 w 1 smaczne a i podobno dobrze na endometrium dziala[emoji6] a po już zero[emoji846]
kolor nadzieji
Brzuch boli coraz bardziej @ idzie[emoji19]
Ka.2606
Ok, bo tak mi się chciało czegoś... Wypiłam kieliszek[emoji4]Ja przed IUI pozwalam sobie na winko czerwone. Wiecie takie 2 w 1 smaczne a i podobno dobrze na endometrium dziala[emoji6] a po już zero[emoji846]
Ka.2606
To szybciej będzie kolejne IUI [emoji4]Brzuch boli coraz bardziej @ idzie[emoji19]
kolor nadzieji
Oby wogole bylo
To szybciej będzie kolejne IUI [emoji4]
Ja raczej nie piłam jak miałam stymulacje, za dużo tego brałam. Później przed inseminacja też się bałam no bo przecież takie drogocenne te jajeczka później znów wkrecalam sobie ze nie no a jak coś jednak będzie na rzeczy to przecież nie będę pić alkoholu i tak do bety ale przyszla małpa i cóż... Wino dobre na wszystkoA potem dłuuuugie 2 tygodnie [emoji4]
reklama
Ka.2606
No właśnie też miałam jajeczka na względzie. No cóż, przy kolejnym okresie sobie odbiję[emoji16]Ja raczej nie piłam jak miałam stymulacje, za dużo tego brałam. Później przed inseminacja też się bałam no bo przecież takie drogocenne te jajeczka [emoji14] później znów wkrecalam sobie ze nie no a jak coś jednak będzie na rzeczy to przecież nie będę pić alkoholu i tak do bety ale przyszla małpa i cóż... Wino dobre na wszystko
Podziel się: