kolor nadzieji
Fanka BB :)
Mnie brzuch pobolewa ale @ jeszcze nie nadeszła ale już uczucie rozpulchnienia coraz większe[emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro już wizyta wiec dasz radęMnie brzuch pobolewa ale @ jeszcze nie nadeszła ale już uczucie rozpulchnienia coraz większe[emoji849]
Jutro już wizyta wiec dasz radę[emoji8]
Dawaj znać od razu co i jak❤Nio wiem. Dobrze że mam o 7 rano to nie będę się stresować cały dzień gdyby było po południu.
Dawaj znać od razu co i jak[emoji173]
Nio wiem. Dobrze że mam o 7 rano to nie będę się stresować cały dzień gdyby było po południu.
Mam nadzieje ze te wszystkie stresy zostaną nam szybko wynagrodzone [emoji846]
Ja mam to samo odczucie dzisiaj przyszła @ choć tyle czasu już się staramy i tyle razy się nie udawało to zawsze mam ten cień nadziei że a może jednak tym razem będzie inaczej tym bardziej ze wogóle nie czułam że nadchodzi.. najbardziej szkoda mi męża on to zawsze do końca wierzy.. najbardziej boję się że z IUI będzie podobnie a wtedy to już się kompletnie załamie..Ja to już powoli zaczynam wątpić że kiedykolwiek zostanę mama nawet mój mąż ostatnio stwierdził że widocznie gdzieś jest zapisane że nie dane nam może jest rodzicielstwo przykro mi się zrobiło ale może on ma rację.