reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A ja dziewczyny chyba się poddaje dziś mam 23dc w nocy mnie pobolewal lewy jajnik promieniowało na nogę już myślałam że @ idzie i się zestresowałam bo w piątek mam lekarza żeby omówić nową stymulację i mówił żebym była przed @ żebym spokojnie stymulację zaczęła z nowym cyklem. A jak @ przyjdzie dziś albo jutro? to wielka d.....pa z planow znowu[emoji17] no załamka jeszcze mnie piersi bolą od zewnętrznej strony jak by mnie ktoś skopał[emoji21]

Nie zakładaj najgorszego i 23 dc jeszcze nic nie oznacza spójrz jak było u mnie, tez już myśleliśmy z lekarzem ze cykl stracony a tu owulacja dopiero w 24 dc i było jak u Ciebie tez dzień, dwa wcześniej bolała mnie lewa strona - mocno, wiec nadzieja do końca [emoji1307]

reklama
Dziewczyny, czy długo czekaliście na termin IUI od momentu podjęcia decyzji ? Dużo badań trzeba zrobić przed IUI? Ja decyzje podjęłam w tym tygodniu i za tydzień jestem zapisana do lekarza zeby ustalić plan działania na grudzień. Ciekawa jestem czy wogole jest szansa zeby IUI wydarzyło się w grudniu ... (mam cykle 25dniowe)
Hej, ja na jednej z wizyt dostałam wykaz badań i umówiłam się pod koniec cyklu i już następnym cyklu miałam IUI. Badania a dokładnie wyniki tych badań determinowały u mnie termin. Badania zrobiłam pod koniec września i pod koniec października już miałam wszystkie i w listopadzie inseminacja.
U mnie i męża wyniki idealne, owulacja co miesiąc a dziecka brak:( jak to mówi mój lekarz: nie wszystko niestety wiedzą:(

Kciuki trzymam za Ciebie 😍

Ale ja owulację miałam w 12dc i mam nieregularne cykle i poprostu się martwię że już @ idzie[emoji19]
Nie zakładaj najgorszego i 23 dc jeszcze nic nie oznacza spójrz jak było u mnie, tez już myśleliśmy z lekarzem ze cykl stracony a tu owulacja dopiero w 24 dc i było jak u Ciebie tez dzień, dwa wcześniej bolała mnie lewa strona - mocno, wiec nadzieja do końca [emoji1307]

U mnie lekarz zazwyczaj już od 2dc zaleca i każe brać rano więc każdy dzień jest u mnie na wagę złota a jak jeszcze będzie trzeba zrobić jakieś badania czy coś to znowu się odwlecze[emoji848]
Nie panikuj :) jeszcze @ nie ma. A na pocieszenie Ci powiem ze stymulacje czesto zaczyna sie od 3 dnia cyklu. Wiec nawet jak dostaniesz dzisiaj to nic straconego

Dziewczyny a myślicie ze gdybym zrobiła betę jutro to będzie za wcześnie? IUI była 9 listopada. Jestem jak dzieciak już nie mogę się doczekać. Chciałabym wiedzieć [emoji848]

20.11: @Ka.2606 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
22.11: @kolor nadzieji - wizyta przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
22.11: @GAga01 - monitoring[emoji110][emoji110][emoji110]
22.11: @Ka.2606 - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.11: @Lena3386 - testowanie[emoji123][emoji123][emoji110][emoji110]
23.11: @madzialena_baby - wizyta przed 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
25.11: @Magdunia90 - monitoring[emoji110][emoji110][emoji110]
26.11: @kolor nadzieji - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji110]
27.11: @Endzi1981 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
29.11: @Dzoannna - wizyta u Dr. P[emoji110][emoji110][emoji110]
02.12: @kasia1355 - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.12: @Tolka20 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.12: @Megan4 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
03.12: @Evelyn1919 - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Kogoś dopisać?[emoji846]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry