reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Może ma nadzieje ze do jutra podrośnie bo 17mm to chyba jednak troche mało, ale lekarzem nie jestem. Ja mam dokladnie tak samo, jakby w ciaze faktycznie sie zachodzilo kiedy psychicznie sie wyluzujesz to w tym cyklu na pewno zaszłam :) zero stresu, zero doszukiwania sie objawow. Nawet jestem w stanie przypuszczac ze wytrzymam do nastepnej soboty z testowaniem.
Nie rozumiem tego...ale w końcu lekarz chyba powinien wiedzieć z tego co czytam to każdy ma inną teorię...
W poprzednim cyklu byłam wręcz napalona a teraz to tak bez emocji poprostu idę i tyle...

Może ma nadzieje ze do jutra podrośnie bo 17mm to chyba jednak troche mało, ale lekarzem nie jestem. Ja mam dokladnie tak samo, jakby w ciaze faktycznie sie zachodzilo kiedy psychicznie sie wyluzujesz to w tym cyklu na pewno zaszłam :) zero stresu, zero doszukiwania sie objawow. Nawet jestem w stanie przypuszczac ze wytrzymam do nastepnej soboty z testowaniem.
To razem testujemy [emoji4] no chyba że nie zdążę...

Ja się oddałam kompletnie w jego ręce...już się nie doszukuje co ma być to będzie , jeśli jest mi pisane mieć dzidziusia to w końcu się uda ☺
Nic już nie czytam i też nie chcę się doszukiwać objawów bo to jest najgorsze, można zwariować... Tzymam za Ciebie kciuki ✊ mogłoby się w końcu którejś udać zawsze to by był płomyk nadzieji i dla Nas ❤
Więc dziewczyny wyłączam się na 2 tygodnie..
Dam znać

reklama
Do góry