reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Może ma nadzieje ze do jutra podrośnie bo 17mm to chyba jednak troche mało, ale lekarzem nie jestem. Ja mam dokladnie tak samo, jakby w ciaze faktycznie sie zachodzilo kiedy psychicznie sie wyluzujesz to w tym cyklu na pewno zaszłam :) zero stresu, zero doszukiwania sie objawow. Nawet jestem w stanie przypuszczac ze wytrzymam do nastepnej soboty z testowaniem.
Nie rozumiem tego...ale w końcu lekarz chyba powinien wiedzieć z tego co czytam to każdy ma inną teorię...
W poprzednim cyklu byłam wręcz napalona a teraz to tak bez emocji poprostu idę i tyle...

Może ma nadzieje ze do jutra podrośnie bo 17mm to chyba jednak troche mało, ale lekarzem nie jestem. Ja mam dokladnie tak samo, jakby w ciaze faktycznie sie zachodzilo kiedy psychicznie sie wyluzujesz to w tym cyklu na pewno zaszłam :) zero stresu, zero doszukiwania sie objawow. Nawet jestem w stanie przypuszczac ze wytrzymam do nastepnej soboty z testowaniem.
To razem testujemy [emoji4] no chyba że nie zdążę...

Ja się oddałam kompletnie w jego ręce...już się nie doszukuje co ma być to będzie , jeśli jest mi pisane mieć dzidziusia to w końcu się uda ☺
Nic już nie czytam i też nie chcę się doszukiwać objawów bo to jest najgorsze, można zwariować... Tzymam za Ciebie kciuki ✊ mogłoby się w końcu którejś udać zawsze to by był płomyk nadzieji i dla Nas ❤
Więc dziewczyny wyłączam się na 2 tygodnie..
Dam znać

reklama
Do góry