reklama
Trzymam kciukiHej kobietki .Insiminację miałam 24.10.2019r (22.10.2019r przyjęłam pregnyl) zdecydowaliśmy się z narzeczonym na ten krok ,ponieważ lekarz rozłożył ręce na jego wyniki badań. Ja mam już córeczkę ,z ciąży w którą zaszłam naturalnie .Dzisiaj mija 14 dzień po podaniu pregnylu i siedzę jak na szpilakch .Pozdrawiam
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Możesz spróbować po iui jesteś 12 dni więc śladu po pregnylu już nie powinno być. A masz jakieś objawy?
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
Tak pierwsze ...Właśnie chciałam zrobić dzisiaj test myślicie ,ze cos może już być wiarygodnego ?
kolor nadzieji
Mnie coś chyba rozkłada kaszel mnie dusi gardło lekko boli. Ciekawe czy gin mnie z przeziębieniem do iui zakwalifikuje.
U mnie to samo wiec witaj w klubie. Ja to chyba wole sie doleczyć zeby nie tracić kolejnej szansy i potem sie zastanawiac czy to czasem nie przez przeziebienie. Tera na spokojnie pojade na ten wymaz omowie wyniki iui i w grudniu pojde na spokojnie.Mnie coś chyba rozkłada kaszel mnie dusi gardło lekko boli. Ciekawe czy gin mnie z przeziębieniem do iui zakwalifikuje.
kolor nadzieji
Ja niestety jestem taka że nie odpuszczę żadnego cyklu więc szybko się podkuruje i będę dzialac.
U mnie to samo wiec witaj w klubie. Ja to chyba wole sie doleczyć zeby nie tracić kolejnej szansy i potem sie zastanawiac czy to czasem nie przez przeziebienie. Tera na spokojnie pojade na ten wymaz omowie wyniki iui i w grudniu pojde na spokojnie.
Szczerze?Jakoś boję się test kupić a z drugiej strony ciekawość mnie zżera ... Ginekolog zalecił w pt zrobić ,ale nie wiem czy wytrzymamMożesz spróbować po iui jesteś 12 dni więc śladu po pregnylu już nie powinno być. A masz jakieś objawy?
Trzymam kciuki
kolor nadzieji
To skoro gin zalecił w piątek to może się wstrzymaj nie będę cię namawiać żeby cię niesteresowac bo może czym później tym piękniejsza będzie druga kreseczka[emoji847]
Szczerze?Jakoś boję się test kupić a z drugiej strony ciekawość mnie zżera ... Ginekolog zalecił w pt zrobić ,ale nie wiem czy wytrzymam
Daj Boże żeby tak byłoTo skoro gin zalecił w piątek to może się wstrzymaj nie będę cię namawiać żeby cię niesteresowac bo może czym później tym piękniejsza będzie druga kreseczka[emoji847]
reklama
Jesli już to zrób beta hcgSzczerze?Jakoś boję się test kupić a z drugiej strony ciekawość mnie zżera ... Ginekolog zalecił w pt zrobić ,ale nie wiem czy wytrzymam
Podziel się: